Bay Éván évtizedeket fiatalított új frizurája - A 68 éves bemondó így megváltozott

Bay Éva új frizurával lepett meg mindenkit a Farm VIP sajtótájékoztatóján.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy jól megválasztott ruha, smink vagy frizura éveket, de akár évtizedeket is fiatalíthat rajtunk. Sok nő ragaszkodik a hosszú vagy félhosszú fürtjeihez, amíg ki nem próbálnak egy rövid fazont: kiderül, nem csak sokkal jobban áll, de fiatalabbnak mutatja őket.  

Bay Évát is évek óta egy megszokott hajviselettel láthattuk, nemrég azonban új fazonnal lepett meg mindenkit.  

Bay Éva új frizurája

A Magyar Televízió egykori bemondónőjét a TV2 Farm VIP című kalandrealityjében láthatjuk viszont. A november 15-én induló műsor promójában még a megszokott, hátrafésült frizurával szerepel, de a sajtótájékoztatón már új hajszínnel és fazonnal állt a fotósok elé. 

bay-eva-frizuraja
Fotó: TV2

A tépett, rövid haj és a fűzött melír évtizedeket fiatalított rajta, a hatást a vagány bőrdzseki és bőrnadrág csak tovább fokozta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Farm VIP-ban 14 híresség vállalkozik arra, hogy két hétfős csapatra bontva, a hétköznapok kényelmét hátrahagyva, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül bizonyítsa rátermettségét egy vidéki birtokon. Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. A sárga és a piros csapat emellett folyamatosan versenyez egymással. 

bey-eva-viszkis
Fotó: TV2

A 68 éves sztár bemutatkozó videójában azt mondta, szerinte ő lesz a korelnök a műsorban, de szerinte fölveszi majd a versenyt a fiatalokkal. Azért vállalta el a felkérést, hogy megtanuljon úgy élni, ahogy annak idején, amikor még nem tették tönkre a Földet. 

- Úgy fogunk élni, ahogy száz évvel ezelőtt éltek. A piros csapat, amelynek tagja lettem, nagyon jópofa, és mivel mindannyian fiatalok, azt hiszem, én vagyok a nagyi, a tyúkanyó. A szárnyaim alá veszem őket, kényeztetni és szeretni fogom őket, hogy jól érezzék magukat - és akkor én is jól érzem maga. 

bay-eva-piros-csapat
Fotó: TV2

- Szerintem a konyhában nagyon sok mindent tudnék produkálni, kenyeret sütni, elkészíteni ételeket. Kitakarítani, rendet rakni, állatokkal foglalkozni, de úgy tűnik, hogy erre más vevő is van, így majd kiderül, kinek milyen feladat jut. Engem egyetlenegy dolog foglalkoztat: korán kelő vagyok, de honnan fogom tudni, hogy éppen hány óra van?

Demcsák Zsuzsa dögös ruhában

A Farm VIP műsorvezetője a kalandreality sajtótájékoztatóján olyan dögös szettben jelent meg, amilyenben már rég láttuk. A 42 éves sztár csizmában, nadrágban, széles övvel egyszerre igazodott a western stílushoz, míg a bőrből készült felsővel a szexi vonalhoz.

Ezt is szeretjük