Kudlik Júlia és Bay Éva nem beszéltek évek óta: ez az oka a távolságtartásnak

Bay Éva szerint tiszteletben kell tartani, ha valaki nem szeretné felvenni vele a kapcsolatot.

kudlik-julia-bay-eva-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bay Éva 1976-ban lett a Magyar Televízió bemondónője, sok tévénéző szívébe már ekkor belopta magát.

A mai napig láthatjuk időnként a képernyőn: rendszeresen hívják különböző beszélgetős műsorokba vendégnek, 2020-ban még egy realityre is igent mondott, a Farm VIP egyik versenyzője volt. Azonban sok kolléganője nem ilyen nyitott a világra, erről és a Kudlik Júliával való kapcsolatáról a Story magazinnak mesélt.

Bay Éva és Kudlik Júlia nem beszélnek egymással

A megszakadt barátságok fájdalmasak, így van ezzel Bay Éva is. Még nem vezette körbe a házában azt a volt kolléganőjét sem, aki nagyon közel lakik hozzá már évek óta.

- Kudlik Julit öt éve volt szerencsém látni. Stramm, életvidám és hihetetlen jó humorú nő még mindig. És isteni süteményt hozott a Mohai Gáborék kertjébe szervezett bemondótalálkozóra is, amit a magamfajta háziasszony megjegyez!

A tévés nem erőlteti a találkozókat, bár a szíve mélyén szomorúnak tartja, hogy a kapcsolattartás hiánya miatt véget érnek az egykori barátságok.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Tiszteletben kell tartani, hogy vannak közöttünk, akik nem olyanok, mint én. Talán úgy gondolják, hogy a televíziós munkájuk utáni privát életük már nem tartozik a külvilágra.

Kudlik Júliának egész életében nagyon hálás lesz, hiszen sokat segített neki a nehéz időszakok során. 

 - Amikor túladtunk a pasaréti otthonunkon, volt egy kis pánik, mert alig három hónapunk volt megtalálni álmaink házát. Kudlik Juli azonnal összekötött az ingatlanosával, én pedig, amíg élek, hálás leszek neki. De mióta beköltöztünk, sosem járt nálunk, amit nagyon sajnálok. Annyi témánk lehetne, ha többet láthatnám, de nem tolakodom. 

Olvasd el, miért betegedett bele Takács Marika a kirúgásába!

A szép bemondónő nehezen vette tudomásul, hogy már nem volt rá szükség szeretett szakmájában.

Cover-kép: MTI

Ezt is szeretjük