Bay Éva 68 éves lett, de 20 kilós fogyása után jóval fiatalabbnak néz ki
Bay Éva a 68. születésnapját különleges fotósorozattal ünnepelte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bay Éva 2020. augusztus 30-án ünnepelte a 68. születésnapját. A Magyar Televízió egykori bemondónője büszkén vállalja korát. 

Nem is csoda, hiszen húsz évet is letagadhat korából. Látszik, hogy jóban van önmagával, sokan irigykednek is az alakjára. 

Bay Éva fotózással ünnepelt

A legendás tévés úgy döntött, egy különleges fotósorozattal lepi meg magát a születésnapja alkalmából. Amióta egy étvágycsökkentő gyógynövénykeveréknek köszönhetően lefogyott húsz kilót, a férje folyton bókokkal halmozza el, ő maga pedig szívesen néz tükörbe, hiszen úgy néz ki, mint negyvenévesen.

- Alapvetően nem hatnak meg a születésnapok, nem rettegek az idő múlásától. Emlékszem, negyvenévesen kicsit megborultam, akkor úgy éreztem, hogy vége a világnak, aztán mégsem lett. Ötvenévesen a kedvenc városomba, Rómába utaztunk a férjemmel. 

bay-eva
Fotó: Bielik István

- A 60. szülinapomon hatalmas, százfős meglepetésbulival készültek nekem, ami számomra rémes élmény volt, hiszen nem készülhettem fel, nem szolgálhattam ki a vendégeimet. Ez egy magamfajta tyúkanyónak igazi kínzás. Szóval a családom lelkére kötöttem, hogy ilyet soha többé ne tegyenek velem - mesélte Bay Éva. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Idén a fotózással tette különlegesebbé maga számára az ünnepet, és nagyon boldog volt, amikor a fotóstól megkapta a képeket. 

- A többi része a szokásos módon zajlott, felköszöntött a családom és két barátnőm. Ezek a barátnőim már 40-60 éve vannak mellettem. Sokan kérdezik, hogy mi a titkom, hogy tartok fent ilyen hosszú távon kapcsolatokat? A válaszom az, hogy jók a megérzéseim, és jól választok. 

bay-eva2
Fotó: Bielik István

- A férjemen például láttam, hogy milyen remek apa, hiszen fantasztikusan bánt az előző kapcsolatából született gyermekével, úgy gondoltam, neki érdemes lehet szülni. A barátnőim pedig egészen gyermekkoromtól mellettem vannak, és hálás vagyok értük a sornak! - árulta el.

Palcsó Brigitta egykor és ma

1989-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál. Bemondóként zárta szívébe az ország, majd különböző műsorokat vezetett, például 2003 és 2009 között a nagyon népszerű Főtér című országjáró magazin háziasszonya volt. Több önismereti könyvet is írt, és jelenleg is televíziózik. 

Ezt is szeretjük