Ma 65 éves Bay Éva - Így néz ki ma a legendás bemondónő
Bay Éva 1976-ban lett a Magyar Televízió munkatársa.

bay-eva-1978-mti-hamor-szabolcs
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 65. születésnapját Bay Éva, aki több mint 40 évvel ezelőtt lett a Magyar Televízió munkatársa, miután szülei és barátai tanácsára beadta a jelentkezését a tévéhez. A szakma alapjait Fischer Sándor stúdiójában sajátította el három hónap alatt, a híres tanárról pedig évtizedekkel később árulta el, hogy ahogyan más tanítványaival, vele sem bánt kesztyűs kézzel.

Az 1952. augusztus 30-án született műsorvezető 1972-ben érettségizett, majd hat évvel később előadóművészi vizsgát tett. Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának esztétika szakán szerezte meg, a hetvenes évek első felében pedig a a Technoimpex Külkereskedelmi Vállalatnál dolgozott.

A karrier mellett a magánéletben is megtalálta a boldogságot: 1985-ben ment feleségül Marczali László párbajtőrbajnokhoz, akivel immáron több mint 30 éve él irigylésre méltó házasságban. Két közös fiuk született: Tamás 1979-ben, László pedig házasságkötésük évében jött a világra, akik közül a fiatalabbik éppen az édesanyját váltotta az RTL Klubon hat évvel ezelőtt.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott hazánk legendás bemondónője az elmúlt évtizedek során.

Ezt is szeretjük