A Barátok közt színésznője filmbe illő módon esett szerelembe
Bátyai Éva és férje a véletlennek köszönhetően ismerték meg egymást.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bátyai Éva a Barátok közt Szonjája romantikus filmbe illő módon ismerte meg férjét, akkor nem is számított rá, hogy szerelmet talál.

Az RTL Klub Reggelijében mesélte el a romantikus történetet arról, hogyan ismerte meg állatorvos férjét: cicájának köszönheti a kapcsolatot, hiszen miatta kereste fel a férfit.

Bátyai Éva így ismerte meg férjét 

- Nagyon klasszikus történet a miénk: a kilenckilós, nagydarab macskám beteg lett, ezért elvittem őt az állatorvoshoz. Először nem ő volt az orvosunk, csak a harmadik napra irányítottak hozzá. Én smink, haj és minden nélkül reggel betotyogtam, gondoltam, úgyis mindegy, mondván, egy állatorvosnál mi történhet - mesélte a barna szépség.

 - Ajtót nyitott, és azt gondoltam, nyíljon meg a föld alattam. De mégis szimpatikus lettem neki, mert miután meggyógyult a cicám, egyből elhívott randizni.

A színésznő és élete párja nagy összhangban vannak, a férfi még a sorozatban is feltűnt, karakterhű szerepet kapott: állatorvost kellett játszania.

A Barátok közt Lacija és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Tihanyi-Tóth Csaba gyönyörű feleségét, Bognár Rita színésznőt és operett-énekesnőt, akivel közös fellépéseik is vannak.

Ezt is szeretjük