Bata Évának a legjobbkor jött a babavárás: Bereczki Zoltánnal a nyáron szülők lesznek
Bata Éva nem érzi úgy, hogy a várandóssága miatt lemarad szerepekről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bata Éva és Bereczki Zoltán találkozása sorsszerű volt: a színésznek Palya Bea jósolta meg, hogy 2018 decemberében írt szerzeményük megváltoztatja az életét: így is lett, hiszen 2019. január 14-én találkozott Bata Évával.

A mi kis falunk Tecáját alakító színésznővel a Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba.

Bata Éva és a babavárás

Idén februárban derült ki, hogy két évvel a megismerkedésük után a színészpár első közös gyermeküket várja. Bata Éva a Life TV Ébredj velünk című műsorában azt mondta, nyári baba lesz, aki a legjobbkor fogant meg, és jön világra, de hogy pontosan mikor születik, illetve kisfiú vagy kislány lesz, nem árulta el Joshi Bharatnak. 

bata-eva3
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Az gondolom, hogy pont csodásan jött ki a lépés. Nekem mindig nagyon fontos volt a baba dolog, és azt hiszem, az elmúlt 10-15 évben eléggé jól kidolgoztam magam, hogy ne kelljen azt éreznem, lemaradok valamiről, ezt még meg kellett volna csinálni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt sem tudja előre, meddig koncentrál csak a babára, és meddig nem fog játszani. Ez még a jövő zenéje, alkalmazkodni fog a gyermekéhez. 

- Még az is lehet, hogy a klasszikus három évig. Nem tudom, mert annyira nincs recept erre. Mondhatnám azt, hogy egy év után vissza fogok menni, de fogalmam sincs róla.

bata-eva
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Ha azt érzem, hogy vele szeretnék még lenni, akkor nyilván ki kell valamit találni, hogy hogyan oldjuk meg a gyakorlati részét. Az is lehet, hogy fél év után azt mondom, adjatok már egy szerepet, mert megbolondulok. 

bata-eva2
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

Azt azért elárulta, hogy sok mindent szeretne még eljátszani, és van konkrét szerepálma is: Füst Milán Boldogtalanok című művében Róza karaktere. 

A mi kis falunk szereplői a valóságban

A közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív, Lévay Viktória alakítja. Április végén ünnepelte a 47. születésnapját, az ebből az apropóból készült fotója láttán meg nem mondanánk, hogy őt látjuk a sorozatban. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő. Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is.

Ezt is szeretjük