Ő Básti Juli és Puskás Tamás jóképű fia: a 24 éves Samu a szülei nyomdokába lépett
Básti Juli és Puskás Tamás fia, Samu Los Angelesbe költözik, hogy beindítsa filmszínészi karrierjét.

basti-juli-puskas-tamas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Básti Juli és Puskás Tamás nagyobbik fia autótervező mérnöknek készült, de érezte, ez nem az ő útja. Szeptembertől Los Angelesbe költözik, hogy beindítsa filmszínészi karrierjét. 

A 24 éves Puskás Samu két és fél évig Londonban tanult, de szerinte a brit oktatási rendszer nem kedvez az olyan típusú embereknek, mint ő, aki nem mutatja a határait. Feszegetik a hallgatók határait, hogy a legrátermettebbeket bocsássák ki diplomával az oktatási intézmény kapuin.

Básti Juli és Puskás Tamás fia, Samu

- Azért viseltem nehezen, mert én megyek, mint a versenyló, amíg nem mondják, hogy állj. Két óra alvásokkal egy éven keresztül ez egy idő után olyan szinten kizsigereli az embert, hogy az attól tart, ez az állapot már maradandó kárt okoz - mesélte a Reggeliben

puskas-samu3
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Két és fél év után eljött az a pont, amikor már azt mondta, hogy eddig, és ne tovább. Ezen az sem változtatott, hogy megkapta a diplomáját, és elnyert egy fontos díjat: a Times Higher Education Awards a Times felsőoktatásbeli kultúrdíja a társadalmi felelősségvállalás kategóriában. 

- Nagyon büszkék voltunk a csapattal, ez egy óriási megtiszteltetés volt. Megnehezíthette volna a dolgomat, ha nem vagyok annyira elszánt és eltökélt, hogy dobbantanom kell. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Puskás Samu színművész szülők gyermekeként nem kívánt ugyanazon a pályán érvényesülni, mint híres felmenői, de 15 éves korában Mészáros Márton fölkérte az egyik amatőr projektjének a főszerepére. A filmet nevezte egy diákfilmfesztiválra, amin elnyerték a közönségdíjat. Hatalmas élmény volt számára, de ezt akkor sem magának, sem a szüleinek nem merte bevallani, ezért ment autótervező szakra, hogy legyen egyfajta biztonsági hálója.  

puskas-samu
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A szülei látták, hogy nem találja a helyét Londonban, és bár voltak aggályaik, támogatták grafikus dizájner végzettséget szerzett fiukat abban a döntésében, hogy színésznek áll, és Los Angelesbe készül, hogy beindítsa filmszínészi karrierjét. Ehhez jó alap, hogy két évvel fiatalabb öccsével, Puskás Dáviddal fesztiváldíjat is nyertek a kisfilmjükkel. 

- Kint vár rám egy menedzsment és egy ügynökség, ami rettenetesen nagy szerencse: olyan kezdő színésznek, aki még nem tett le az asztalra komoly projektet, menedzsmentje általában nincs, csak ügynöksége. A menedzsment egy előrébb gondolkodó, támogató erő a színész háta mögött, és az, hogy nekem sikerült egyet szereznem fél év alatt, az óriási dolog. 

puskas-samu2
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Amikor két összefüggő szemesztert tanul valaki az Egyesült Államokban, akkor jogosulttá válik egy úgynevezett gyakorlati évre. Ezt vágta ketté a Covid most nekünk a tesómmal, Dáviddal, akivel közös kisfilmet készítettünk, és díjakat is kaptunk érte. Ezek nemzetközi díjak, és a kisfilm a fesztiválszezonját futja, egy éven keresztül visszük fesztiválról fesztiválra.  

Udvaros Dorottya 35 éves fia, Máté

Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja Udvaros Béla rendező és Dévay Camilla színésznő lányaként látta meg a napvilágot. A 66 éves sztár szerint a fiában is jócskán van színészi tehetség, igaz, sosem akart színész lenni, Gyöngyösi Máté a kaszkadőrszakmát választotta. 

Cikk-Cover: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük