Barta Sylvia csipkecsodában szülinapozott: az 52 éves időjós karcsú, mint a nádszál
Barta Sylvia 2021. január 26-án ünnepelte 52. születésnapját, ragyogott, ahogy elfújta a gyertyákat a tortáról.

barta-sylvia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylvia 1970. január 26-án látta meg a napvilágot Ózdon. Már gyerekként is vonzotta a televíziózás világa, legnagyobb példaképének Kudlik Júliát tartotta. Elhatározta, olyan lesz, mint ő, egy napon a képernyőn keresztül köszönti a nézőket.

Csupán húszéves volt, amikor megtette az első lépéseit az álmai megvalósításához. A százhalombattai televíziónál kezdett, onnan igazolt át a Nap TV-hez, ahol szerkesztő-riporterként dolgozott. Az igazi áttörést a pályafutásában az hozta meg, amikor felvették a TV2-höz, ő lett a csatorna első női időjósa. 

Barta Sylvia születésnapi ruhája

Bár tett néhány kitérőt más műsorokba, 2018-ban visszatért a meteorológiához, azóta tudhatjuk meg tőle, milyen idő várható. A tévézés mellett van még egy nagy szerelme, a mozgás. Nem véletlen, hogy ezen a területen is karriert épített: zumbaoktatóként szívét-lelkét beleadja minden egyes órába, amit tart.

Le sem tagadhatná, hogy élete a sport. Elég csak megpillantanunk a tévében vagy az Instagramon, hogy tudjuk, sok időt szán a teste fitten tartására. Szülinapi fotói is erről árulkodnak. A jeles napon egy azúrkék csipkecsodában ünnepelt, a ruha testhezálló fazonja remekül láttatta, hogy viselője karcsú, mint a nádszál.

Képes összeállításunkban mutatjuk, Barta Sylvia milyen gyönyörűen festett a szülinapján készült felvételeken, valamint további divatfotókat is láthatsz az 52 éves időjósról.

Cover-fotó: Instagram/Barta Sylvia

Ezt is szeretjük