A Barátok közt két fontos szereplője is kiszállt - Ők távoztak váratlanul a sorozatból 2020-ban

Mutatjuk azokat a sorozatszereplőket, akik 2020-ban távoztak a legnépszerűbb szériákból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Évről évre színesebb a kínálat a hazai sorozatok palettáján. Míg sokáig inkább a napi szappanoperák voltak a közönség kedvencei, mára a legkülönfélébb műfajú, heti sorozatok közül válogathatunk. A már megszokott szereplőgárdák is folyamatosan cserélődnek, idén jó pár karaktertől és színésztől kellett búcsút venniük a nézőknek.

Az 1998 óta futó Barátok köztben mára szinte alig maradt olyan színész, aki a kezdetektől erősíti a stábot: mindössze Varga Izabella (Dr. Balogh Nóra), Várkonyi András (Vili bácsi) Tihanyi-Tóth Csaba (Novák Laci) és - kisebb kihagyás után - Rékasi Károly (Bartha Zsolt) van jelenleg is képernyőn. 

Színészek, akik távoztak a Barátok köztből

2020-ban további két fontos figura szállt ki a produkcióból. Márciusban Aradi Balázs, áprilisban pedig Seprenyi László intett búcsút karaktereiknek. Mindketten hosszú idő óta játszottak a sorozatban, előbbi 2010-ben, utóbbi 2013-ban csatlakozott az RTL Klub szériájához. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, kik és miért hagyták el sorozatbeli karaktereiket 2020-ban.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük