Barabás Évi smink nélkül: a Fókuszban nem így szoktuk látni

Barabás Évi 2006 óta vezeti a Fókuszt, bár nem szereti a hivalkodó sminkeket, sosem látni teljesen natúr arccal a képernyőn.

barabás-éva-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mielőtt 1997-ben megnyerte a Riporter Kerestetik című műsort, Barabás Évi Németországban takarított egy kórházban. Itt ismerkedett meg a kereskedelmi csatornák világával, és ekkor fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy az akkor még csak külföldön ismert RTL márkánál szeretne dolgozni.

Immár 11 éve dolgozik a magyar RTL Klubnál. 2001-ben kezdett a Delelő műsorvezetőjeként, majd 2006-ban lett a Fókusz egyik házigazdája. Megszokhattuk tőle, hitelesen tudatja a nézőkkel, mi történik a világban, illetve az is állandó, hogy kifogástalan külsővel lép a stúdióba.

Barabás Évi smink nélkül

Bár a mindennapokban jobban szereti, ha nem fedi festék az arcát, a képernyőre mindig profi sminkesek festik ki. A tévénézők csak ritkán láthatják, milyenek a vonásai teljesen natúr mivoltukban.

barabás-éva-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Úgy döntött, a Liluland YouTube-csatorna felkérésére igent mond. Lilu műsora minden alkalommal úgy kezdődik, hogy a híres vendég festetlenül kezdi a beszélgetést, majd közben teszi fel magára az alapozót, púdert és szemfestéket. Ez az 53 éves tévés esetében sem volt másként. Elárulta, sokáig egyáltalán nem festette magát, már a húszas éveiben járt, amikor meg kellett barátkoznia a piperetermékekkel.

- Arra emlékszem, hogy Bonyhádról utaztam fel három és fél órán keresztül buszon Budapestre egy egyéves tanfolyam miatt, aminek az volt a címe, hogy Kameratréning és mikrofonpróba. Minden alkalommal sminkelni kellett magunkat, nekem semmi sminkcuccom nem volt akkoriban - emlékezett vissza a Makeup/Down vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

Édesanyja azt mondogatta neki, inkább a mosolyával ragyogjon, épp ezért mindössze hajlakkot és szempillaspirált használt akkoriban. Így a tanfolyamon még az eszközöket sem ismerte fel, ami miatt kicsit szégyenkezett a kortársai előtt. Ám hamar belejött a sminkelésbe, hiszen van kézügyessége, például most is fest a szabadidejében.

Azt is elárulta, a mai napig nem szeret feltűnő színeket viselni sem az arcán, sem a ruházatában. A Fókusz portré beszélgetései során ügyel arra, hogy semmi hivalkodó ne legyen rajta, mert így tud teljes mértékben a beszélgetőpartnerére koncentrálni. Különösen azóta figyel erre, mióta az egyik vendége megszólta az öltözékét.

- Szabó István volt a vendégünk, és egy négyzetrácsos blúzt kaptam az öltöztetőktől. Éreztem, hogy nem teljesen oké. Ott ült velem szemben az Oscar-díjas rendező, és azt mondta: "Miért ilyen blúz van magán? Hát, engem a tekintete érdekel! Az arcát szeretném látni, nem szabad, hogy elvonja bármi a figyelmet.” 

Örökre megjegyezte ezt a tanácsot, és azóta még inkább ragaszkodik ahhoz, hogy egyszerű szabású, egyszínű darabok legyenek rajta.

Majka szerint Dundika smink nélkül is gyönyörű

Majka és Dundika februárban a Maldív-szigeteken nyaral fiaikkal. Az utóbbi innen posztolt, szűrők nélküli fotója nem nyerte el mindenkinek a tetszését, de a rapper védelmébe vette feleségét. Szerinte élete párja Photoshop és effektek nélkül is gyönyörű. Képes összeállításunkban megnézheted több hazai sztár smink nélküli fotóját is. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük