Bánsági Ildikó bevallotta: ezért félt évekig elválni Gáspár Sándortól
Bánsági Ildikót sokáig kétségek gyötörték a válása miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor színészek 1978-ban házasodtak össze. A frigyükből két gyermek született: Gergely 1982-ben, Kata pedig 1987-ben látta meg a napvilágot. A két színész igazi álompárnak számított, azonban 2003-ban végleg elváltak az útjaik egymástól. A hetvenéves színésznő a Joshi, a legjobb barát című műsorban őszintén vallott arról, hogyan élte meg a válást, és azt is elárulta, milyen félelmek gyötörték azzal kapcsolatban, hogy el kell engednie színész férjét.

Ezért volt pokolian nehéz a válás

Bánsági Ildikó elmondta Joshi Bharatnak, hogy, ha elhatározza, véget vet valaminek, akkor bizony, onnan számára már nincs visszaút. A színésznő nemcsak a munkában, hanem a szerelemben is ilyen. Azonban, mielőtt elvált volna Gáspár Sándortól, számos dolgot mérlegelnie kellett. Az első helyen nem ő állt, hanem a gyerekek.

bánsági ildikó 840x560
Fotó: FEM3/Joshi, a legjobb barát

- Én már elváltam volna előbb. Ezzel nem akarom megsérteni azt a szép időszakot, aminek az eredménye, hogy két gyönyörű gyerekünk van, sőt, érdemes is volt ezt megélni. De én tudtam már, hogy nekem el kéne menni, de, míg a lányom nem mondta azt, hogy "na, most már anya, nem maradhatsz itt", addig én magamat nem toltam előtérbe.

A színésznő másik nagy gondja az volt, hogy ötven fölött kellett elválnia.

- Ilyenkor az ember nagyon fél. Honnan gondoltam volna, hogy én megállok a saját lábamon? - tette fel a kérdést a színésznő, akit kétségek gyötörtek akkoriban, hogy majd nem tud egyedül működni, emellett attól is tartott, hogyan fogja ezután megtalálni a szerelmet.

A válásról Gáspár Sándor is nyilatkozott néhány évvel ezelőtt. Erről részletesebben itt írtunk. A Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész igazi kudarcként élte meg a válást, ugyanis azt hitte, hogy a házassága örökre szól Bánsági Ildikóval.

Lánya a nyomdokába lépett

Képes összeállításunkban megnézheted, Bánsági Ildikó lánya, Gáspár Kata milyen gyönyörű nővé cseperedett, mellesleg édesanyja nyomdokába lépett. Nemcsak róluk, hanem más legendás színésznőkről és lányaikról is nézegethetsz fotókat.

Ezt is szeretjük