Bánsági Ildikó szépségét lánya örökölte - Kata le sem tagadhatná híres édesanyját
Bánsági Ildikó lánya, a 30 éves Kata szintén színésznő lett.

bansagi-ildiko-lanya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Bánsági Ildikó és a szintén Kossuth- és Jászai Mari-díjjal kitüntetett Gáspár Sándor lánya is követte szüleit a színészi pályán. Az októberben 30. születésnapját ünneplő Gáspár Kata generációja egyik legtehetségesebb színésznője. 

Még amatőrként mutatkozott be a 2003-ban bemutatott Apám beájulna című film egyik főszereplőjeként, érettségi után pedig beiratkozott az esztergomi főiskola (ma Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János Kar) kommunikáció szakára és mellette, Jordán Tamás hívására a Nemzeti Színház akkor induló kétéves színészképző stúdiójába. 2007-ben kapta első önálló színpadi szerepét Alföldi Róbert rendezőtől Molière Tartuffe című előadásban. Hét éven át játszott a Nemzeti Színházban, majd 2013-ban szabadúszó lett. 

Gáspár Kata ha akarná, sem tagadhatná híres édesanyját, akire elképesztően hasonlít. Ezt egy 2016-os karácsonyára kapott ajándék fotómontázs mutatja a legjobban. 

A fiatal színésznő ma este a Rádió Bézsben, Hullan Zsuzsa színésznő műsorában mesél az anya-lánya kapcsolatról.

Kíváncsi vagy még több magyar színésznőre, aki édesanyja nyomdokába lépett, és hihetetlen, mennyire hasonlítanak egymásra? Megnézheted őket képes összeállításunkban. 

Ezt is szeretjük