Balsai Móni titokban ment férjhez: 17 éve együtt van szakmabeli párjával, Ujj Mészáros Károllyal
Balsai Móni 14 év után, titokban ment férjhez Ujj Mészáros Károlyhoz, akivel 2020 júniusában örökbe fogadó szülők is lettek.

balsai-moni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balsai Móni 2015-ben a Liza, a rókatündérrel lett országosan ismert, a romantikus vígjátékot párja, Ujj Mészáros Károly rendezte. A 2018-as X - A rendszerből törölve női főszerepét is a színésznőre bízta. 

Közös munkájuk az RTL Klub Alvilág című sorozata is, ami 2020 márciusában, az 5. Magyar Filmdíj-gálán elnyerte a legjobb televíziós sorozat díját. 

Balsai Móni férje

17 éve alkotnak egy párt, ebből három éve házasok, de ezt mostanáig sikerült titokban tartaniuk. A rendező háromszor kérte meg a kezét, és Balsai Móni mindegyik alaklommal igent is mondott, de az esküvő csak tolódott, aminek az volt az oka, hogy egyikük sem „lakodalmat ülő” típus. 

Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly 2020 márciusában, az 5. Magyar Filmdíj-gálán.
Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly 2020 márciusában, az 5. Magyar Filmdíj-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Egyszerűen nehezen tudtam elképzelni, hogy az esküvőt követi a lagzi, és nekünk ott kell majd sok-sok ember előtt vagy velük együtt ünnepelnünk. Egyikünk sem ilyen típus. Két tanú kíséretében elmentünk az anyakönyvvezetőhöz, és megpecsételtük a kapcsolatunkat. (…) Volt egy fehér ruhám a szekrényben, abban mondtam ki a boldogító igent. A szertartáson Károllyal együtt úgy meghatódtunk, hogy mind a ketten sírtunk - mesélte a 44 éves sztár Best magazinnak

Mielőtt összejöttek, három évig dolgoztak együtt. Mindketten érezték, több lehetne köztük munkakapcsolatnál, de megfogadták, szakmabelivel nem kezdenek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A világjárvány kitörése előtt Balsai Móni rengeteget dolgozott, volt olyan éve, amikor 12 előadásban szerepelt, és majdnem havi 40 esti darabban játszott. Tartott tőle, hogy kiég, de miután a kényszerhelyzetben leálltak a színházak, megoldódott a problémája, lett ideje feltöltődni, kicsit eltávolodni a szakmájától, emellett a sors úgy hozta, hogy férjével örökbe fogadó szülők lettek. Kisfiuk már kétéves. 

- Hirtelen rengeteg szabadidőm lett, a nap 24 óráját együtt tölthettem a fiammal. Mára nagyjából visszaállt az élet, havi nyolc estét vagyok csak távol a családtól, több előadást nem vállalok. 

Molnár Andrea férje

A 39 éves táncosra 2015 nyarán rátalált a szerelem: a férfi Molnár Andi tánciskolájába járt, majd magánórákat is vett, tanár és tanítvány között pedig szerelem szövődött, pár hónap után össze is költöztek. Zsolt 2016 nyarán egy egzotikus utazáson kérte meg szerelme kezét, egy évvel később, 2017 júniusában pedig össze is házasodtak.

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük