A magyar színésznő 6 évvel az esküvő után tudatta a Facebookon, hogy házas
Balázsovits Edit csak jóval az esküvője után jelölte be a Facebookon, hogy házas.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közösségi oldalaknak a sztárok életében is fontos szerepe van: sokan itt jelentenek be egy-egy fontos hírt, vagy népszerűsítik az új filmjüket, dalukat, színdarabjukat. El kellett azonban telnie jó pár évnek, mire a hírességek átlátták a Facebook vagy az Instagram működését, és megtanulták, hogyan fordíthatják a social médiát az előnyükre. 

Balázsovits Edit már egy ideje használta az előbbi közösségi oldalt, mire felfedezte, hogy a kapcsolati státuszát is beállíthatja, amiből egy kis bonyodalom is származott - mesélte a Spektrum Home csatornán vasárnap esténként jelentkező NőComment! című műsorban. 

- Nem tudtam, hogy ez hogyan van. Már tök régóta házasok voltunk, amikor láttam, hogy be lehet állítani. Beállítottam, hogy "házas". Mindenki gratulált, pedig akkor már hat éve házasok voltunk - mesélte nevetve. 

A NőComment! műsorvezetője, Ábel Anita és a talkshow vendégei csodálkoztak, hogy sok ember számára újdonságnak számított, hogy a színésznő férjhez ment, hisz amióta megismerte a Dodónak becézett férfit, nincs olyan beszélgetés, amiben meg ne említené a szerelmét. 

- Most már mindenki tudja, hogy Dodó a férjem, de volt idő, amikor még ez nem így volt, ezért gratuláltak a Facebookon – magyarázkodott Balázsovits Edit. 

Magyar színésznők és tehetséges lányaik

Kíváncsi vagy, ki Bánsági Ildikó lánya? Ki az édesanyja Balázsovits Editnek vagy Trokán Nórának? Nézd meg képeken a magyar színházi világ híres anya-lánya párosait!

Ezt is szeretjük