Bánsági Ildikó lánya gyönyörű, mint az anyja - Kata is színésznő lett

Képeken az ismert színésznők és tehetséges lányaik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha a gyerekek művészekkel teli családba születnek, vagy olyan légkörben nevelkednek, ahol minden a színházról szól, felnőve nem ritka, hogy felmenőiket követve ők is a színészi pályát választják. Bár a kívülállók szerint sokkal könnyebb befutnia egy fiatalnak akkor, ha egy ország ismeri az édesanyát vagy édesapát, a valóságban sokkal nehezebb híres szülő gyerekeként érvényesülni: nem ússzák meg, hogy összehasonlítsák őket, ezért keményebben kell megdolgozniuk az elismerésért.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Bánsági Ildikó és a szintén Kossuth- és Jászai Mari-díjjal kitüntetett Gáspár Sándor lánya, Gáspár Kata szüleit követve a színészi hivatást választotta. Az ifjú színésznő csupán 16 éves volt, amikor 2003-ban debütált a filmvásznon az Apám beájulna Szarkájaként, azóta pedig több filmben és színpadi szerepben megcsillogtatta tehetségét: a 9 és fél randiban vagy a Tibor vagyok, de hódítani akarok! című vígjátékban, sőt, a Duna TV-n futó Tóth János című sorozat második évadában is feltűnt, 2018 októberében pedig a VIASAT3 új, saját gyártású sorozatának, a 200 első randinak a főszereplőjeként mutatkozott be. 2015-től a Magyar Színház tagja.

Nézd meg képeken a magyar színházi világ híres anya-lánya párosait!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük