Mint két tojás - Szandi és 19 éves lánya elképesztően hasonlítanak egymásra
Szandi és egy szem lánya, Blanka nagyon hasonlítanak egymásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szandi és gyerekei között nagyon szoros a kötelék, az énekesnő mindhárom gyermekére igyekszik ugyanannyi figyelmet fordítani. Legidősebb gyereke, Bogdán Blanka már 19 éves, párkapcsolatban él, de még mindig szívesen vesz részt anya-lánya programokon. A 42 éves sztár legutóbb arról posztolt közös fotót, amikor együtt edzettek. 

A kommentelők agyondicsérték a közös képet. Sokan azt írták, olyanok, mintha testvérek vagy barátnők lennének, és nagyon szépek, főlek az igéző, kék szemeik elbűvölőek. Azt is többen kiemelték, hogy szerintük Blanka tiszta anyukája, főleg, miután Szandi szőkére festette a haját.  

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük