Balázs Pali párjával a címlapon: a szép, szőke Mónikát 20 éve szereti

Balázs Palit csak ritkán láthatjuk együtt élete párjával. Mónikával Valentin-napi címlappal ünnepelték régóta tartó szerelmüket.

balázs-pali-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Pali párjáról csak keveset lehet hallani, pedig már régóta, több mint húsz éve együtt vannak. Mónika nem rajongóból lett szerelem. 1997-ben ismerkedtek meg, ekkor az énekest viszonylag csak szűk körben, főleg Békés megyében ismerték.

Szerencsésnek érzi magát, hogy kedvese nem akarta lebeszélni az álmáról, hogy országosan ismert legyen, támogatta a sikerhez vezető úton.

Balázs Pali párjával a címlapon

Igazi kuriózum, ha együtt mutatkoznak a nyilvánosság előtt a csinos, szőke hajú Mónikával. A Meglepetés magazin ritka, Valentin-napi címlapjával ünneplik két évtizede tartó szerelmüket.

- Mónika a háttérben van, de úgy érzem, a koncerteken a taps neki is szól, hiszen a támogatása nélkül nem tartanék ott, ahová elértem.

A cikk az ajánló után folytatódik

Árad róluk a harmónia, és tesznek is azért, hogy a kapcsolatukból ennyi együtt töltött idő után se vesszen ki a romantika és a spontaneitás. Ügyelnek rá, hogy a hétköznapokba is csempésszenek néhány meghitt pillanatot.

- Például a reggeli közös kávézás szertartás nálunk, ebből egyikünk sem szívesen enged. Olyankor megbeszéljük, hogy ki mivel tölti a napját, esetleg spontán programot szervezünk.

balázs-pali-batch
Fotó: RTL/Reggeli

Ilyenkor gyakran kirándulnak kettesben a Pilisben, bicikliznek, vagy a Dunán hajóznak. Mónika igazi hátország az előadó számára, a magánéletben és a munka frontján is jól kiegészítik egymást. Az asszony a könyvelésben, adminisztrációban segít.

Egy közös fiuk született, Dávid már húszesztendős fiatal felnőtt, aki egy évvel ezelőtt kirepült a családi fészekből. Ő is kiveszi a részét édesapja produkciójában: a koncerteken a technikai háttérért és a stáb irányításáért felel.

Feke Pál és párja

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Cover-fotó:RTL/ A Muzsika TV bemutatja!

Ezt is szeretjük