Ő Balázs Pali ritkán látott párja: a szép, szőke Mónikával 24 éve él együtt
Balázs Pali elárulta, 24 együtt töltött év után miért nem vette feleségül párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Pali a mai napig sok női szívet dobogtat meg, de az övé lassan negyed évszázada foglalt. Mónikával 1996-ban ismerkedtek meg, az énekes első lemeze is ebben az évben jelent meg.

A csinos, szőke nő mindig biztos hátteret jelentett az 52 éves zenész számára, akit soha nem akart megváltoztatni. 

Balázs Pali párja, Mónika

Balázs Pali és Mónika nemrég ünnepelték a 24. évfordulójukat. Míg sokak kapcsolatát megviselte vagy kikezdte a világjárvánnyal járó kényszerű összezártság, az övéket megerősítette, még jobban összekovácsolta őket, értékelik az együtt töltött időt. A Blikknek az is elárulta, minek köszönhetik azt, hogy több évtizede boldog és harmonikus a párkapcsolatuk.

Balázs Pali és párja a 2016-os Story-gálán.
Balázs Pali és párja a 2016-os Story-gálán.
Fotó: Femina/Bodnár Zsófia

- A tolerancia és az elfogadás a legfontosabb nálunk, az, hogy nem akarjuk a másikat megváltoztatni, hanem elfogadjuk egymást olyannak, amilyen. Előtte volt három élettársi kapcsolatom is, és mindegyiknek az lett a vége, hogy hagyjam ott a zenei pályafutásom. Aztán jött Mónika - mondta a zenész. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az asszony alappillére a családuknak, ami 2002-ben született fiukkal, Dáviddal vált teljessé. Ennél erősebb kötelék a zenész szerint nem létezik. A gyermekük születése után sem házasodtak össze, Balázs Pali ugyanis nem bírja a hivatalos kötöttségeket. 

- A mi pecsétünk, ha úgy tetszik, a gyerek, én nem igazán szeretem a kötelező szertartásokat. Úgy gondolom, nem adna hozzánk többet, ha lenne papírunk a kapcsolatunkról.

Pápai Joci és felesége

Pápai Joci és felesége nem is különbözhetnének jobban, mégis 16 éve boldogok egymás oldalán. Anita szőke hajával és alabástrombőrével mindenkit levesz a lábáról, míg férje ennek ellentéte, sötét haja és barna szeme van. Emiatt gyakran találják szembe magukat furcsa, kérdő tekintetekkel az utcán, amikor együtt mutatkoznak.

Ezt is szeretjük