Az 53 éves Balázs Pali rengeteget változott: a 90-es évek szívtiprója így néz ki ma
Balázs Pali immár 25 éve áll rendszeresen színpadra, hogy egész estéken át szórakoztassa a közönséget.

balázs-pali-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Pali már a gimnáziumban eldöntötte, hogy egy napon énekes lesz belőle. A kilencvenes évek elején éjszakai bárokban szórakoztatta a közönséget, első igazi koncertjét 1997-ben tartotta, vagyis éppen 25 éve. 

2000-ben vehette át első aranylemezét, 2007-ben Fonogram-díjat kapott, 2011-ben pedig a Zámbó Jimmy-díjat ítélték oda neki. 

Balázs Pali így néz ki most

Az énekes idén nyáron ünnepli az 54. születésnapját, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne lenne aktív, továbbra is ontja magából a slágereket. Márciusban immár a 20. albumát adja ki, nemrég pedig leforgatta a 40. videóklipjét az Egyszer próbálj ki! című szerelmes dalhoz. 

Kicsit bajba is került vele, egy tévécsatorna úgy ítélte meg, “szexuálisan túlfűtött” lett a kész anyag, emiatt nem lettek volna hajlandók sugározni, a klipet újra kellett vágni még a debütálás, vagyis Valentin-nap előtt. 

 - Tény, hogy egy ismerkedési periódusban lévő pár életképeit igyekeztünk bemutatni, és ezek közül talán pikáns volt néhány, de úgy gondolom, ez még hitelesebbé tette a dal és a képi anyag harmóniáját. Velem ilyen még nem fordult elő 25 év alatt. Sorrendben ez a 40. klipem. Az eddigi pályafutásom során ugyan voltak olyan videók, amelyeket ilyen-olyan okok miatt nem sugároztak a zenecsatornák, de olyan, hogy szexuálisan túlfűtött okokra hivatkozott volna egy tévé, még soha - árulta el a Borsnak

Az új dal és a lemez apropóján Balázs Pali 2022. február 14-én az RTL KlubReggeli című műsorárban vendégeskedett. Az ikonikus göndör fürtöknek már nyoma sincs, azoktól 35 év után, 2019 februárjában vált meg. 

Negyed évszázaddal ezelőtt, a pályája elején még minden más volt a zenei életben, új albumának pedig muszáj volt alkalmazkodnia az új trendekhez. Bár külsőre sok tekintetben más lett, az énekes egyetlen dekát sem hízott az elmúlt 25 évben, erre pedig kimondottan büszke.  

Balázs Pali rövid hajjal és egészen más öltözködési stílussal éli a mindennapjait manapság.
Balázs Pali rövid hajjal és egészen más öltözködési stílussal éli a mindennapjait manapság.
Fotó: RTL KLub/Reggeli

- Fontos a sport, többször beszéltük már, az mindig kikapcsolja az agyamat. Ezt a 25 éves évfordulót már tavaly decemberben elkezdtem szervezni, sokat tettem előre erre az évre, állandóan járt az agyam. Amikor elkezd pattogni a labda, kikapcsol az ember agya, csak a játék van, a barátság. Úgyhogy ezt szeretném az idei évre is megtartani, bár nyilván a sérülésveszély benne van. Reméljük, hogy el fog kerülni, hogy a színpadon is tudjak majd teljesíteni - mesélte a műsorban Balázs Pali arról, hogyan tartja testileg és szellemileg fitten magát. 

A '90-es évek szívtiprói egykor és napjainkban

Krisz Rudi 1998-tól a tinilányok első számú kedvence lett: a Homokba rajzolt szerelem, a Keresem a szót vagy a Törd át a csendet című számai hozták meg számára az átütő sikert. A sikerszéria 2008-ban ért véget, egy óceánjáró hajóra szerződött, 2016-ban visszatért Magyarországra. Az igézően kék szemű tinibálványból mára sármos, negyvenéves énekes és családapa lett. Nem ő az egyetlen a ’90-es évek szívtiprói közül, aki sokat változott napjainkra. Képes összeállításunkban akkor és most fotókon láthatod a korszak kedvenceit.

Cover-fotó:  Facebook/Balázs Pali Hivatalos oldal

Ezt is szeretjük