Balázs Klári az ezüst flitteres estélyiben káprázatosan nézett ki: a fiatal énekes sem tudott ellenállni neki
Balázs Klári a Csináljuk a fesztivált! harmadik adásában egy gyönyörű ruhakölteményben osztogatta a pontokat.

csináljuk-a-fesztivált-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

11 év kihagyás után a Duna Televízió 2022. március 1-jén jelentette be, hogy új évaddal jelentkezik a Csináljuk a fesztivált! Idén vadonatúj, hattagú zsűri értékeli a produkciókat: Balázs Andi, Feke Pál, Boros Csaba és Nagy Bogi mellett a Korda házaspár, Korda György és Balázs Klári is hétről hétre pontoz, és véleményt mond.

A március 19-én elindult show-ban minden héten ismert előadók lépnek színpadra, hogy felelevenítsék az adott korszak legnagyobb slágereit. Az első héten az ’50-es, a második héten a ’60-as, a múlt szombati adásban pedig a ’70-es évek klasszikusait hallhattuk.

Balázs Klári ruhája a Csináljuk a fesztivált! adásában

Olyan, a mai napig közkedvelt dalok csendültek fel, mint a Gyere, kislány, gyere, a Nem vagyok én apáca vagy az Ez majdnem szerelem volt. Az est legemlékezetesebb pillanata Peter Šrámek előadása közben történt. A 28 éves előadó Korda György Lady "N"-jével érkezett, és a dal közben nem állta meg, hogy táncba vigye Balázs Klárit, aki gyönyörű, ezüst estéjiben csillogott.

klárika-1
Fotó: Duna Televízió/Csináljuk a fesztivált!

Az egyedi tervezésű, flitterekkel díszített, derekában karcsúsított ruhaköltemény fantasztikusan állt az énekesnőnek, aki kecsesen lejtett táncot a fiatal előadóval.

Az összesen 56 pontot érő produkció után Balázs Klári még egy érdekes anekdotát is megosztott a közönséggel. Szerelmük kezdete Korda Györggyel épp ehhez a szerzeményhez kötődik.

csinálju
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

- Számomra ez a legemlékezetesebb dal! ’78-ban énekelte Gyuri a Budai Parkszínpadon a Tessék választani! című rádiós megmozduláson, és ott nézett ki magának először - emlékezett vissza.

Balázs Klári fiatalon

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Balázs Klári fiatalkorában? Nézd meg képes összeállításunkban, mennyire dögös volt az énekesnő a '70-es és '80-as években!

Cover-fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is szeretjük