Az 51 éves Geszler Dorottya tűzpiros estélyibe bújt a Glamour-gálán: kortalan szépség a kommentelők szerint
Geszler Dorottya egy régi, kedvenc ruhakölteményével varázsolt el mindenkit a 2022-es Glamour Women of the Year díjátadón.

geszler-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Glamour magazin március 23-án 13. alkalommal ünnepelte meg azokat a nőket, akik tehetségükkel, szorgalmukkal és kitartásukkal maradandót alkottak saját szakmájukban. A gála célja a kezdetek óta az, hogy ne csak a már ismert előadóművészeket díjazza, hanem fókuszba tegye azokat a civil szakmában dolgozó alkotókat és üzletasszonyokat is, akiket kevesebben ismernek. Így nem csak az év énekesnője vagy színésznője kategóriában avattak győztest, idén szavazni lehetett a legjobb lakberendezőre, vállalkozóra és divattervezőre is.

2022-ben egy másik fontos téma is helyet kapott a Glamour Women of the Year gálán: a környezetvédelem. Az esemény a „viseld újra!” mottót kapta, ennek értelmében arra kérték a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát, hanem egy már meglévő darabban érkezzenek a díjátadóra.

50 fölötti sztárok a Glamour-gálán

Geszler Dorottya szívesen tett eleget ennek, úgy véli, a divat terén is fontos szempont, hogy minél kevésbé terheljük a bolygónkat. Egy régi kedvencében jelent meg: a ME&KA fashion divatház álmodta meg a tűzpiros estélyijét, amelyben minden tekintetet magára vonzott. Az Instagram-oldalán is taroltak a gálán készült fotói, a kommentelőknek leesett az álla az 51 esztendős híresség láttán. Voltak, akik csak annyit írtak a bejegyzéshez, hogy ő a nőiesség megtestesült példája, mások a kortalan szépség jelzővel illették.

Képes összeállításunkban mutatjuk, Geszler Dorottyát a piros estélyiben, valamint megnézheted, milyen gyönyörűek voltak az 50 fölötti sztárok a 2022-es Glamour-gálán.

Cover-fotó: Instagram/Geszler Dorottya, Instagram/Hevesi Kriszta, Femina/Csabai Kristóf

Ezt is szeretjük