Az 51 éves Geszler Dorottya tűzpiros estélyibe bújt a Glamour-gálán: kortalan szépség a kommentelők szerint

Geszler Dorottya egy régi, kedvenc ruhakölteményével varázsolt el mindenkit a 2022-es Glamour Women of the Year díjátadón.

geszler-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Glamour magazin március 23-án 13. alkalommal ünnepelte meg azokat a nőket, akik tehetségükkel, szorgalmukkal és kitartásukkal maradandót alkottak saját szakmájukban. A gála célja a kezdetek óta az, hogy ne csak a már ismert előadóművészeket díjazza, hanem fókuszba tegye azokat a civil szakmában dolgozó alkotókat és üzletasszonyokat is, akiket kevesebben ismernek. Így nem csak az év énekesnője vagy színésznője kategóriában avattak győztest, idén szavazni lehetett a legjobb lakberendezőre, vállalkozóra és divattervezőre is.

2022-ben egy másik fontos téma is helyet kapott a Glamour Women of the Year gálán: a környezetvédelem. Az esemény a „viseld újra!” mottót kapta, ennek értelmében arra kérték a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát, hanem egy már meglévő darabban érkezzenek a díjátadóra.

50 fölötti sztárok a Glamour-gálán

Geszler Dorottya szívesen tett eleget ennek, úgy véli, a divat terén is fontos szempont, hogy minél kevésbé terheljük a bolygónkat. Egy régi kedvencében jelent meg: a ME&KA fashion divatház álmodta meg a tűzpiros estélyijét, amelyben minden tekintetet magára vonzott. Az Instagram-oldalán is taroltak a gálán készült fotói, a kommentelőknek leesett az álla az 51 esztendős híresség láttán. Voltak, akik csak annyit írtak a bejegyzéshez, hogy ő a nőiesség megtestesült példája, mások a kortalan szépség jelzővel illették.

Képes összeállításunkban mutatjuk, Geszler Dorottyát a piros estélyiben, valamint megnézheted, milyen gyönyörűek voltak az 50 fölötti sztárok a 2022-es Glamour-gálán.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Geszler Dorottya, Instagram/Hevesi Kriszta, Femina/Csabai Kristóf

Ezt is szeretjük