Bajor Lili 20 kilót fogyott: így megváltozott Bajor Imre 25 éves lánya
Bajor Lili számára 2020 a külső és belső megújulás éve volt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül Bajor Imre lánya: egy drasztikus fogyókúrának köszönhetően 2020-ban 20 kilótól sikerült megszabadulnia.

Bajor Lilinek az elmúlt esztendő sok változás tartogatott: karrierjében egyre több siker éri, és külsőleg, valamint belsőleg is meg tudott újulni.

Bajor Lili 20 kilót fogyott

A 2019-ben leforgatott Rubens lány című kisjátékfilmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb női címszerepért járó díjat a XI. Bujtor István Filmfesztiválon. A tévében október 17-én indult a VIASAT 6 új, saját gyártású sorozatában: ő a Balhés csajok egyik főszereplője.

bajor-lili-fogyása
Fotó: Bujtor István Filmfesztivál, VIASAT6/Balhés csajok

A múltban sokat küzdött a súlyával, rengeteg bántás érte külseje miatt, valamint az is nyomasztotta, hogy nem tudott tartósan megszabadulni a felesleges kilóitól, jellemző volt rá a jojózás.

Komoly önismeret és személyiségfejlődés kellett ahhoz, hogy megtalálja a kiutat ebből a helyzetből, és a lelki egyensúlyát is meglelje.

bajor lili balhés csajok
Fotó: VIASAT 6/Balhés csajok

- Az elmúlt években a színészi munkák mellett arra koncentráltam, hogy felépítsem magam. Nemcsak a karrieremben akartam fejlődni, hanem a személyiségemben is. Idén 20 kilót fogytam egy speciális diétának köszönhetően, amit meglepően jól viselek – mesélte a Hot! magazinnak 2020 novemberében.

- Úgy érzem, jó irányba halad a sorsom, már másképpen állok az élethez, és hiszek magamban. Egyensúlyba kerültem, már jól érzem magam a bőrömben. Hét éve boldog párkapcsolatban élek, de a magánéletemet továbbra is szeretném megóvni a nyilvánosságtól.

Fásy Zsüliett 40 kilós fogyása

Képes összeállításunkban megnézheted, Zsülike mennyire megváltozott 22 éves korára: ennyire karcsú, gyönyörű nő lett Fásy Ádám lánya. 

Ezt is szeretjük