Bajor Lili és színésznő édesanyja - Le sem tagadhatnák egymást
Nem csak Bajor Lili mutatta meg az anyukáját. Képeken hazai sztárjaink és édesanyjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bajor Lili híres felmenőkkel büszkélkedhet: édesapja az ország imádott színész-komikusa, a 2014 nyarán elhunyt Bajor Imre, míg édesanyja Hámori Eszter színésznő, akinek a hangját számos sorozatból ismerni: a Grace klinikában ő Meredith Grey (Ellen Pompeo), a Bűbájos boszorkákban Paige (Rose McGowan), a Harry-Potter-filmekben Narcissa Malfoy (Helen Mccrory) magyar hangja, de szinkronizál a Scooby Doo-történetek, a Botrány és a Modern család sorozatokban is. 

A 23 éves Bajor Lili a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója, 2019 nyarán diplomázik. Már több színházban kipróbálhatta magát, így szerepelt a fővárosi Katona József Színházban és a Vígszínházban, a nyíregyházi Móricz Zsigmond és a veszprémi Petőfi Színházban is. 

A szülei kezdetben nem rajongtak az ötletért, hogy lányuk is a színi pályára szeretne lépni, Bajor Lili mára már érti, miért. 

- Féltettek, mert ők átélték a pálya bizonytalanságát, kiszámíthatatlanságát. Az öcsémmel együtt gyermekkorunktól fogva rendszeresen jártunk színházba, megnéztük apu előadásait is. Mivel mindig nyelveket tanultunk, azt hitték a szüleink, azt hasznosítjuk majd külföldön. Később megbékéltek az elhatározásommal, és apa büszke volt, hogy felvettek az egyetemre. Tőle a szakmai alázat legmagasabb fokát lehetett megtanulni. Remélem, ezt örököltem tőle, és az anyukámtól, Hámori Eszter színésznőtől - mesélte 2018 novemberében a Lokálnak

Bajor Lili anyák napja alkalmából közös fotót posztolt édesanyjával, Hámori Eszterrel. Képes összeállításunkban megnézheted más hazai sztárok, így Hegyi Barbara vagy Eszenyi Enikő édesanyját is. 

Ezt is szeretjük