Baji Balázs titokban megnősült: párja gyönyörű Daalarna ruhát viselt az esküvőn

Baji Balázs titokban feleségül vette párját, akivel első gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó titokban megnősült. 

A 33 éves sztár március 11-én egy szűk körű, budapesti esküvőn hivatalosan is összekötötte az életét az Instagramról is jól ismert jógaoktatóval, Hardy Rékával.  

Baji Balázs esküvője

Baji Balázs tavaly novemberben, Párizsban, az Eiffel-toronynál kérte meg Hardy Réka kezét, a sportoló pedig idén Valentin-nap tudatta az Instagram-oldalán, hogy babát várnak. Az elmúlt hétvégén így polgári ceremónia keretében keltek egybe, a lakodalom szeptemberben lesz. 

- Nem is volt kérdés, hogy a Daalarna az egyetlen hely, ami felmerült bennem az esküvői ruhák kapcsán. Nem volt könnyű dolgom, hiszen nehéz megjósolni, hogy pár hónap múlva mekkora lesz majd a pocakom. Januárban, amikor az első ruhapróbára mentem, még pocakom sem volt, de a csípőm, derekam már elkezdett szépen szélesedni. Mindenképpen olyan ruhát kerestem, ami nem csipkés és viszonylag zárt a dekoltázs része, így gyorsan leredukáltam a találatok számát. A polgári szertartásra rövid ruhát, a szeptemberi eseményre pedig hosszú, uszályos ruhát szerettem volna – mesélte az újdonsült felség a Daalarna esküvői magazinjának, a Secret Storiesnak, mely egyedüliként exkluzív fotókat is mutathatott a vőlegényről és a menyasszonyról.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A polgári szertartásra a ruhámat nagyjából két perc alatt meg is találtuk a szalonban, de a szeptemberre szánt ruhánál sikerült megtalálnom a két legkülönbözőbb ruhát. Az egyik egy könnyű, letisztult, díszítés nélküli tüll ruha volt, a másik pedig pont ennek az ellentéte.

Baji Balázs és Hardy Réka 2022 májusában, a Katinka című film díszbemutatóján.
Baji Balázs és Hardy Réka 2022 májusában, a Katinka című film díszbemutatóján.
Fotó: Profimedia

A lánykérés után azt tervezték, hogy a szűk körű polgári szertartást mihamarabb megtartják, a barátokkal pedig a nyár folyamán ünnepelnek, de utóbbit felülírta a babavárás, így az szeptemberre tolódik.  

Mindkettejüknek ez a második házassága, de a válás ellenére magában a házasság intézményében nem csalódtak.  

- A házasság a mi értelmezésünkben egy gesztus, egy elköteleződés, egy erős ígéret a másik felé, hogy veled szeretném leélni az életemet, de a hétköznapokban ez kőkemény munka. Ha nem teszi bele mindkét fél a munkát hasonló arányokban, akkor se egy kapcsolat, se egy házasság nem tart örökkön-örökké – árulta el Réka.

Nézd meg Kulcsár Edina esküvői ruháját!

Kulcsár Edina is várandósan mondta ki az igent G.w.M-nek, igaz, az ő babapocakja már jóval nagyobb, mint Hardy Rékáé, hiszen a rapperrel tavaszra várják kislányukat. 

Ezt is szeretjük