A Drága örökösök sármos színésze Tom Cruise dublőre volt: több külföldi filmben is szerepelt
Bács Péter Tom Cruise, Channing Tatum és Penélope Cruz oldalán is dolgozhatott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül Hollywood a színészi pálya csúcsa. A legtöbben, akik a színjátszást választják hivatásuknak, arra vágynak, hogy egyszer viszontláthassák magukat egy nemzetközi produkcióban. 

Mióta Magyarország az amerikai filmgyártók közkedvelt helyszíne lett, jó pár ismerős arc köszönt vissza kasszasiker mozikban és sorozatokban. Többek között Árpa Attilát és Kamarás Ivánt Mellisa McCarthy és Jude Law mellett láthattuk a 2015-ös A kém című vígjátékban, 2019-ben pedig Trokán Nóra és Haumann Máté kapott egy-egy szerepet az elképesztően sikeres Vaják című sorozatban. 

Bács Péter Tom Cruise dublőre volt

A Drága örökösök szívtipró lovászát, Lajost alakító Bács Péter sincs lemaradva mögöttük, ő is jó pár világszerte ismert hírességgel dolgozhatott már együtt. 

A 28 éves színész szegeden tanulta ki a szakmát. Először a színpadon csillogtatta meg tehetségét - olyan darabokban játszott, mint a West Side Story vagy a Veszedelmes viszonyok -, majd a képernyőn folytatta karrierjét. Láthattad az Oltári csajokban és A mi kis falunkban is, de a legtöbben Ökörapáti egyik lakójaként szerették meg igazán.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kevesen tudják róla, hogy modellként és kaszkadőrként is dolgozik, utóbbi szakmát sportolói múltjának köszönhetően sajátította el.

- 15 évig kick-boxoltam, közben párhuzamosan végeztem egy színi iskolát. A mozgástanárom látta, hogy ügyes vagyok, és elhívott kaszkadőrködni. Az így indult - mesélte a Carrie.hu interjújában.

Sokszor hallotta ismerőseitől, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint Tom Cruise. Végül kapóra jött neki ez a hasonlóság, ugyanis a Mission: Impossible - Utóhatás bécsi forgatásán ő lehetett a filmcsillag fénydublőre. Channing Tatummal és Penélope Cruzzal is forgatott már.

Így néz ki az életben a Drága örökösök Valija

Csarnóy Zsuzsa, a Drága örökösök egyszerű, ám annál szerethetőbb Valiját alakítja. A való életben is türelmes és gondoskodó jellem, de öltözködési stílusa szöges ellentéte sorozatbéli karaktere megjelenésének.

Ezt is szeretjük