Baby Gabi 16 kilót fogyott - Fotókon a látványos változás
Baby Gabi az inzulinrezisztenciája miatt váltott életmódot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Baby Gabi látványos átalakuláson esett át az elmúlt hónapokban, a népszerű énekesnő a felére fogyott. Az életmódváltásra elsősorban nem a hiúsága, hanem egészségügyi állapota sarkallta.

Baby Gabi 16 kilótól szabadult meg

A kétgyermekes énekesnő a FEM3 Café ma délelőtti adásában mesélte el, hogy tavaly ősszel azt tapasztalta, hiába nincs már meleg, megállás nélkül folyt róla a víz.

- Éreztem, hogy ez nem normális, és elmentem egy teljes kivizsgálásra, mert ezek mind jelek a testtől, hogy valami nem stimmel. Elmentem vérvételre, és ott mindent megnéztek, végül kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van - mesélte.

A bal oldali felvétel 2017 októberében, a jobb oldali pedig ma készült Baby Gabiról.
A bal oldali felvétel 2017 októberében, a jobb oldali pedig ma készült Baby Gabiról.
Fotó: FEM3 Café

Az orvos gyógyszert írt fel neki, illetve szigorú diétára fogták, amit természetesen követett is, hiszen nem szerette volna, ha az egészségi állapota tovább romlik. A diéta betartásával november óta 16 kilótól sikerült megszabadulnia. Hozzátette, volt esélye rá, hogy kialakuljon nála az inzulinrezisztencia, mivel édesapja cukorbeteg, illetve, amikor az ikerfiait várta, terhességi diabéteszt állapítottak meg nála, ami később elmúlt.

- A diétám lényege, hogy időre kell ennem, persze, plusz-mínusz tíz perc belefér. Naponta ötször eszem, és megvan, hogy melyik étkezésnél mennyi szénhidrátot vihetek be a szervezetembe, és az is, hogy egy nap mennyi fehérjét, illetve zsírt fogyaszthatok - magyarázta.

Molnár Anikó bombázóvá fogyott

Molnár Anikó, a Való Világ és A Nagy Ő sztárja 27 kilótól szabadult meg tavaly. A sztárról egy szexi fotósorozatot készítettek a fogyása után.

Ezt is szeretjük