Baby Gabi ennyit változott 43 éves korára: az énekesnő ma egy ikerpár büszke édesanyja
Baby Gabi családanyaként sem hagyott fel a zenei karriere építésével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó estét nyár, jó estét szerelem, Rád gondolok, Szeresd a testem. Azoknak, akik a ’90-es években élték fiatal felnőttkorukat vagy tinédzseréveiket, gondolkozniuk sem kell, melyik zenekar nevéhez fűződnek ezek a szerzemények. A Baby Sisters az első magyar lánycsapatként ontotta magából a slágereket.

A három szexi énekesnőből álló formáció a Spice Girls mintájára alapult 1997-ben, tagjai pedig Hertelendy Klára, Bognár Éva és Szklenár Gabi voltak. Bár előbbi kettő eltávolodott a reflektorfénytől, Baby Gabit az elmúlt években néha láthattuk különböző műsorok vendégeként.

Baby Gabi 43 évesen boldog családanya

A 43 éves előadó a csapat 2001-es feloszlása után szólókarrierbe kezdett, 2003-ban jelentette meg első önálló lemezét Van-e helyem? címmel. Az albumon található dalokból kettőhöz készült videóklip, amelyek közül a Lányi Lalával énekelt Őrült szerelem az év legnagyobb slágere lett. A sikerek után további nyolc szólóalbum került ki a kezei közül, a legutolsót 2021 tavaszán dobta piacra Így lesz szép címmel.

Mindamellett, hogy gondosan építi karrierjét a zeneiparban, kétgyermekes édesanyának is mondhatja magát. 2013-ban egy augusztusi esküvő keretein belül mondta ki a boldogító igent párjának. Három évvel később szülők lettek, ikerfiaik, Bence és Botond 2016 szeptemberében születtek. 

- Nincs üresjárat, nincs pihenés, velük minden percben foglalkozni kell. Akkor van egy kis időm, amikor épp alszanak. De nem panaszkodom, inkább hálás vagyok a családomért, és azért, hogy előadóként ma is szeret és igényel a közönség - mesélte a Story magazinnak 2021 májusában.

A lapnak arról is beszélt, szerinte mi lehet a titka, hogy míg egykori zenésztársai eltűntek a nyilvánosság elől, addig ő ilyen sokáig a köztudatban tudott maradni, valamint azt is megemlítette, annak idején miért döntöttek a búcsú mellett.

- Azt hiszem, én nagyon kitartó voltam. Hármunk közül talán a legkitartóbb. Nem volt semmilyen vita vagy összeveszés köztünk, egyszerűen megszűnt a kiadónk, és az élet is így hozta. De ma is büszkén és boldogan gondolok vissza az együttesre és erre az időszakra. Hihetetlen sikereket éltünk meg. Volt, hogy rajongók hada vette körül a kisbuszunkat, döngették az ablakokat, egyszerűen nem tudtunk elindulni. 

A '90-es évek énekesnői akkor és most

Hazánkban a ’90-es évek zenék terén igazán termékeny időszaknak mondható. A piacot akkoriban leginkább a lány- és fiúegyüttesek, valamint a vegyes zenekarok ostromolták. Az évezred végén olyan formációk alakultak, mint a Fresh, a Crystal vagy a Zanzibár. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy az ezekből ismert énekesnők mennyit változtak napjainkra.

Ezt is szeretjük