A Szeress most! szívtiprója volt: Babicsek Bernát így néz ki 41 évesen
Babicsek Bernát negyven felett is piszkosul sármos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szappanoperákat imádja a közönség. Sajátos jellemzőjük, hogy általában cselekményük középpontjába egy családot helyeznek, melynek tagjai drámával, intrikákkal és romantikával túlfűtött történetét követheti végig a néző. A tipikus karakterek sem hiányozhatnak ezekből a sorozatokból: a cselszövő, a naiva és a jóképű rosszfiú figurái bonyolítják az eseményeket. 

A Szeress most! című 2003-as, RTL Klubon futott produkcióban az utóbbi szerepét Babicsek Bernát keltette életre, Molnár Gábor bőrébe bújva egyszerre volt vonzó, ugyanakkor titokzatos.

Babicsek Bernát 40 évesen

A jóképű színészről már 16 évesen kiderült, hogy van érzéke a művészetekhez. Ekkor még nem a színészet felé kacsintgatott, inkább a zene érdekelte. Megalapította első zenekarát, akikkel rendszeresen koncertezett is.

Babicsek Bernát a Szeress most! című sorozat Molnár Gáboraként.
Babicsek Bernát a Szeress most! című sorozat Molnár Gáboraként.
Fotó: RTL Klub/Szeress most!

Az Eszterházy Károly Főiskolán diplomázott zene-ének szakon, de építésztechnikusi végzettsége is van, bár ebben a szakmában mindössze egy évig tevékenykedett. Zenei tanulmányai mellett elkezdett érdeklődni a színház iránt is, 2000-ben felvették a Gór Nagy Mária színitanodába, majd három évvel később a Szeress most! szívtiprójaként ismerte meg nevét az ország.

A sorozat sikere után feltűnt a Barátok köztben, aztán a színpadon is bizonyíthatta tehetségét. A Játékszín, a Szkéné Színház, valamint a Karinthy Színház darabjaiban is láthattad. Instagram-fotói alapján 41 évesen sem kopott meg a sármja, most is piszkosul jóképű.

Munkáját tekintve maradt a színpadon, harmonikásként 2011 óta a Tango Harmony zenekar tagjaként járja az országot, valamint a Turay Ida Színház társulatának tagja. A szeptemberi évadnyitón ő vehette át az Ének az esőben elnevezésű díját.

A Barátok közt Lórija így néz ki most

Magyar Bálint sok női néző szívét meghódította, amikor a kétezres évek elején feltűnt a Barátok közt című sorozatban. 2001 és 2003 között ő alakította a sármos szaxofonost, Szilágyi Lórit, Szilágyi Andrea (Deutsch Anita) és Szilágyi Pali (Bruckmann Balázs) testvérét.

Ezt is szeretjük