Azurák Csaba 18 évig volt a TV2 műsorvezetője - Az egykori híradós elárulta, mivel foglalkozik

A tévézés után új szerepkörben tevékenykedik Azurák Csaba.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azurák Csaba 2009 és 2016 között volt a TV2 egyik vezető hírolvasója a Tényekben, de a 43 éves tévést olyan műsorokban is láthattad, mint az 1/1 Azurák Csabával, a Napló vagy a Mokka. 18 év után, tavaly áprilisban búcsúzott a csatorna nézőitől.

Majdnem két évtizednyi képernyőzés után, 2019 júliusától egy új szerepkörben találta magát: ő lett a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója.

Azurák Csaba így él most

A koronavírus-járvány miatt azonban ő is otthonába kényszerült, így új pozíciójának feladatait home office-ban látja el. Egykori kollégájának, Joshi Bharatnak mesélt arról, hogy éli meg a világjárvány okozta helyzetet.

- Az én életemben nincs nagy változás. A beszélgetéseim és a chateléseimnek a legtöbbjét ugyanúgy azokkal az emberekkel csinálom, akikkel egyébként a hétköznapokban is megbeszélem a dolgaimat. Leginkább a munkakapcsolatokban figyelhető meg, hogy ki az, aki ilyenkor is érdeklődik, és ki nem - mondta el a Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal című műsorban.

azurák-csaba-joshi
Fotó: YouTube Maradj otthon! - Karanténnaplók Joshi Bharattal

Mindamellett, hogy kiváló szakember, odaadó családapa is. Feleségével, Papp Grétivel két lányuk született. Zsófi már 15 éves, míg húga, Hanna 12. Természetesen az ő hétköznapjaikra is kihat, hogy otthon kell lenni.

- Nálunk már önállóak a lányok, Zsófi most készül gimnáziumba, Hanna pedig most fejezi be a hatodik osztályt. Furcsa azt látni, hogy mennyire alkalmazkodóképesek a gyerekek, eltűnt az életükből a stressz, és maradt pusztán a tanulás. 

- A mi lányainkat nem kell noszogatni, leülnek reggel, megcsinálják a feladatokat. Nem azt mondom, hogy egész nap tanulnak, de mindent örömmel, kedvvel időre teljesítenek.

Pálffy István így él most

Pálffy Istvánra a legtöbben a televíziós korszakából emlékeznek, vezette a TV2 Tények, illetve Jó estét, Magyarország című műsorát és a Magyar Televízió Híradóját is. Az egykori műsorvezető már hosszú évekkel ezelőtt, 2010-ben búcsút intett a televíziózásnak.

Emlékszel Pálffy Istvánra? A Tények és a Magyar Televízió híradósa volt

Pálffy István 2010-ben hagyott fel a tévézéssel, hogy politikai pályára lépjen.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük