15 évig volt az RTL Klub sztárja - A 44 éves Holló Márta ma az ATV híradósa
Holló Márta ma már az ATV híradósa, a munka mellett családanyaként is helytáll.

holló-márta-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Holló Márta 1997 szeptemberében kezdett dolgozni az RTL Klub csatornánál, ahol hamar egy kreatív feladatba csaphatott, hiszen saját, napi magazinműsort tervezhetett meg kollégáival, így született meg a Fókusz, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend a kereskedelmi adónál.

Az akkor még csak 22 esztendős tévés a Fókusz, később a Fókusz Plusz műsorvezetője és főszerkesztője volt 2008-ig, illetve a Fél Kettő című műsort is ő vezette 2011-ig. Miután 2012-ben távozott a csatornától, évekig vállalati kommunikációval és tréningekkel foglalkozott, ám 2017-ben kapott egy felkérést az ATV-től, amire igent mondott, mert hiányzott neki a szerkesztőségi légkör, azóta is ő a csatorna híradósa.

Holló Márta megmutatta gyermekeit

A 44 éves műsorvezető 2005-ben mondta ki a boldogító igent Bazula Györgynek. Két gyermekük született, Tamás 13, Gréta pedig már 11 esztendős. A kiskamaszokkal a Best magazinban szerepelt együtt. Közös fotójuk a címlap bal oldalán látható.

A hetilapnak elmesélte, hogy gyermekei éppen most élik a lázadó korszakukat, a két testvér között erős a kapocs, de ahogy az sokaknál előfordul, ők is összevesznek néha.

- Manapság már az is jó kedvre derít, ha látom működni a testvéri szövetségüket, amikor sugdolóznak, vagy éppen megosztanak egymással egy-egy titkot. Persze, aztán jön a nap másik fele, amikor szétszedik egymást, de a civakodások ellenére nagyon jó testvérek - mondta a lapnak.

holló márta
Fotó: Facebook/Holló Márta

Gréta visszafogottabb, emiatt magát látja benne, viszont lányának szarkasztikus humora egyre jobban kezd kialakulni, fia, Tamás igazi extrovertált személyiség, bátran teremt kapcsolatokat az emberekkel, és édesanyja szerint idősebbnek néz ki a koránál. Hozzátette, nem tereli a gyerekeit egy bizonyos irányba, természetesen elvárja tőlük, hogy azokon a területeken, amelyeken jól és otthonosan érzik magukat, ott próbálják magukból kihozni a maximumot.

Erdélyi Mónika kisebbik lánya így megváltozott

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Erdélyi Mónika kisebbik lánya, Molli, aki már a kamaszkorba lépett.

Ezt is szeretjük