Az Ázsia Expressz nyertesei miatt sokan háborognak - "A párod nem érdemelte meg"
Az Ázsia Expressz 3 nyerteseinek nem minden néző örült.

fanniék-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este véget ért az Ázsia Expressz harmadik évada, amelyet végül Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány, és szerelme, Szlépka Armand, becenevén Moh nyertek meg.

A műsor hivatalos Facebook-oldalán a rajongók is kifejtették a véleményüket, bár sokan gratuláltak nekik, voltak olyanok is, akik szerint nem érdemelték meg a főnyereményt.

Az Ázsia Expressz 3 nyertesei megosztották a nézők véleményét

Bár a csütörtöki elődöntőben Fanniék búcsúztak, így az eredeti tervek szerint Gyebnár Csekka és Mérai Kata, valamint Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka küzdöttek volna a 10 milliós főnyereményért. Ám a döntő reggelén Csekkához mentőt hívtak, mert vesegyulladása lett. A két színésznő érthető okokból feladta a versenyt, a csütörtökön kieső páros pedig visszatért. Végül ők is nyerték meg a döntőt.

A sikerük megosztotta a nézők véleményét, egyesek szerint teljes mértékben megérdemelték a főnyereményt.

"Én valamiért Fanniért és Armandért szurkoltam egész végig, azt éreztem ők fogják megnyerni. Így is lett. Szívből gratulálok, hiányozni fog a műsor. Az összes rész izgalmas, összetett volt. Megélni megint más, sokan inkább ezen gondolkozzanak el egy kicsit. Ha mi lettünk volna ott, ki tudja, mit hoztak volna ki belőlünk a helyzetek."

"Jók voltak, küzdöttek, nyertek!"

"Gratulálok, a ti párosotoknak drukkoltam. ügyesek voltatok!"

"Gratulálok! Megérdemelték, főleg Armand miatt, Fanninak pedig remélhetőleg jó önbizalomerősítő tréning is volt ez a játék!"

IMG 3299
Fotó: TV2 Sajtószoba/Ázsia Expressz 3

Voltak olyan kommentelők is, akik nem örültek a végeredménynek. Többen Fanni természetével nem tudtak azonosulni, mások azt rótták fel nekik, hogy csütörtökön már kiestek, és Csekkáéknak kellett volna nyerniük.

"Nem hiszem el! 72 éves koromig nem láttam, hallottam még egy ilyen nyafogó hisztérikát mint ez a lány. Armand őszinte részvétem! Neked gratulálok a díjhoz, a párod NEM érdemelte meg!"

"Hát nagyon kiábrándultam, ez a csaj nem érdemelte meg, az tuti. A fiú igen! Ez a nő azt hiszi magáról, hogy ő a világ közepe, pedig ahogy viselkedett, egy senki."

"Csekkáéknak kellett volna, de így szokott lenni, soha nem az nyer aki, megérdemelné!"

"Na akkor itt is a már egyszer kiesettek nyertek! Különben ezt Armand nyerte egyedül, a puffogó vipera csak hátráltatta végig a játékban. Nem érdemelték meg a győzelmet!"

Ördög Nóra fürdőruhában

Ördög Nóra egy piros, leopárdmintás fürdőruhában mutatta meg magát az Instán.

Cover- és ajánlóképek: TV2 Sajtószoba/Ázsia Expressz 3

Ezt is szeretjük