Ők Gelencsér Tímea lánytestvérei: gyönyörűek, mint a szépségkirálynő

Gelencsér Tímeáról sokan nem tudják, hogy két nővére van. Orsi két, Hajni egy évvel idősebb nála.

gelencsér-timi-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gelencsér Tímeát jó pár műsorból ismerhetjük: ő a Dancing with the Stars online riportere és a 2022-es Ázsia Expressz egyik versenyzője. 

Mivel sokat szerepel a képernyőn, a tévénézők már-már azt hihetik, úgy ismerik, akár egy barátot. Azt sokan mégsem tudják róla, hogy nem egyke gyermek, két lánytestvére van.

Gelencsér Tímea nővérei

Nem sokszor posztol közös fotót a nővéreivel, akik éppen olyan gyönyörűek, mint ő. Hajni és Orsi társaságában csak ritkán láthatjuk.

Vannak azonban olyan események, amelyek annyira fontosak a nővérek életében, hogy feltétlenül meg kell osztaniuk a világhálón. Ilyen volt Hajni 30. születésnapja. Párizsba utaztak együtt hárman, ezzel lepték meg a középső testvért.

Gelencsér Tímea és tesói egy-egy év különbséggel jöttek a világra: Orsi 1991-ben, Hajni 1992-ben, a modell pedig 1993-ban született.

Hagyomány náluk, hogy a 30. születésnapjukat álomutazással ünneplik meg. Orsit 2021-ben Rómába vitték. Hajni esetében Franciaország volt az úti cél, Gelencsér Tímea viszont még nem tudja, hol ünnepeljen 2023-ban. A közös videójuk bejegyzésében kért ötleteket a követőitől.

Tóth Andi testvére

„Elkelt. Kicsíptük magunkat. Bővült a család” - írta augusztus végén az Instagramon az énekesnő, aki az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Ő Tóth Andi ritkán látott testvére: az esküvőjéről Marics Petivel is posztolt képet

Tóth Andi a testvérével és a szerelmével, Marics Petivel is posztolt közös képet.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük