Ők Gelencsér Tímea lánytestvérei: gyönyörűek, mint a szépségkirálynő
Gelencsér Tímeáról sokan nem tudják, hogy két nővére van. Orsi két, Hajni egy évvel idősebb nála.

gelencsér-timi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gelencsér Tímeát jó pár műsorból ismerhetjük: ő a Dancing with the Stars online riportere és a 2022-es Ázsia Expressz egyik versenyzője. 

Mivel sokat szerepel a képernyőn, a tévénézők már-már azt hihetik, úgy ismerik, akár egy barátot. Azt sokan mégsem tudják róla, hogy nem egyke gyermek, két lánytestvére van.

Gelencsér Tímea nővérei

Nem sokszor posztol közös fotót a nővéreivel, akik éppen olyan gyönyörűek, mint ő. Hajni és Orsi társaságában csak ritkán láthatjuk.

Vannak azonban olyan események, amelyek annyira fontosak a nővérek életében, hogy feltétlenül meg kell osztaniuk a világhálón. Ilyen volt Hajni 30. születésnapja. Párizsba utaztak együtt hárman, ezzel lepték meg a középső testvért.

Gelencsér Tímea és tesói egy-egy év különbséggel jöttek a világra: Orsi 1991-ben, Hajni 1992-ben, a modell pedig 1993-ban született.

Hagyomány náluk, hogy a 30. születésnapjukat álomutazással ünneplik meg. Orsit 2021-ben Rómába vitték. Hajni esetében Franciaország volt az úti cél, Gelencsér Tímea viszont még nem tudja, hol ünnepeljen 2023-ban. A közös videójuk bejegyzésében kért ötleteket a követőitől.

Tóth Andi testvére

„Elkelt. Kicsíptük magunkat. Bővült a család” - írta augusztus végén az Instagramon az énekesnő, aki az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Cover-fotó: TV2/Dancing with the Stars

Ezt is szeretjük