Megvan Gaál Noémi utódja: ez a gyönyörű sztár az új időjós

Az ATV bemutatta Gaál Noémi utódját, Tótpeti Lilit, aki szépségkirálynőként vált ismertté.

gaal-noemi-totpeti-lili-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn derült ki, hogy Gaál Noémi távozik az ATV-től, az időjóst február 28-án láthatták utoljára az időjárás-jelentésben a csatorna nézői. 

Bő 25 éve tájékoztatja a nézőket a várható időjárásról. Úgy érezte, itt az ideje a búcsúnak. Döntésében az is megerősítette, hogy a csatorna vezetősége megköszönte ugyan a munkáját, de nem marasztalták. 

Az ATV új időjósa

Az ATV már megtalálta Gaál Noémi utódját, aki nem más, mint a Miss World Hungary 2021 győztese, Tótpeti Lili. A nézők tavaly néhány alkalommal már láthatták a képernyőn, márciustól viszont állandó csapattagként csatlakozik Süveges Eszterhez és Gesztesi Mátéhoz - adta hírül a naphire.hu.

totpeti-lili-atv
Fotó: ATV

- Nagy álmom volt, hogy televíziós lehessek. Nagyon köszönöm, hogy a tavalyi szárnypróbálgatásom után az ATV vezetősége bizalmat szavazott nekem, és ezentúl állandó időjós lehetek a csatornán. A felkészülésben rengeteget segítettek a kollégáim, de folyamatosan szeretnék még többet tanulni. Alig várom, hogy tőlem tudják meg a nézők az aktuális időjárást. Nagyon hálás vagyok a televíziónak a lehetőségért - mondta Tótpeti Lili.

Tótpeti Lili, Gesztesi Máté és Süveges Eszter, az ATV időjós csapata.
Tótpeti Lili, Gesztesi Máté és Süveges Eszter, az ATV időjós csapata.
Fotó: ATV

- Nem titkolt célunk, hogy tehetséges, új arcokat ismerhessen meg a nagyközönség. Tótpeti Lili korábban rövid ideig már feltűnt az ATV képernyőjén, elnyerte a nézők szimpátiáját, így logikus döntés volt, hogy vele egészül ki a csapatunk - nyilatkozta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.

Onyutha Judit fürdőruhában

"Eddig számomra a fürdőruhára vetkőzés stresszes volt, mert 15 kiló felesleg volt rajtam." Az egykori időjós fogyása után ismét bomba formában van, nem is takargatja magát. 

Cover-fotó: ATV, MTI/Szigetváry Zsolt

Ezt is szeretjük