53 éves lett Barta Sylvia: szexi bikinis fotót posztolt a szülinapján

Barta Sylvia ötven fölött is bombázó bikiniben, télen sem kell aggódnia az alakja miatt.

barta-sylvia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barta Sylviát, a TV2 időjósát a képernyőn is nőiesen, karcsú alakját kihangsúlyozó ruhákban láthatjuk, nincs olyan ruha, ami ne állna jól rajta. 

A Mokkában is van egy külön blokkja, a Mozdulj! Barta Sylvivel, melyben ismert emberekkel együtt edz. 

Barta Sylvia bikinis fotón

Barta Sylvia nemcsak karcsú, hanem fitt és izmos is, hosszú évek óta zumbát oktat. A bikinialakja miatt nem kell aggódnia, egész évben kirobbanó formában van. Ha akarna, a korából is bőven letagadhatna, kevesen mondanák meg róla, hogy január végén az 53. születésnapját ünnepelte. 

Férjével egy wellnesshotelben ünnepeltek, ahonnan bikinis képet is posztolt magáról. 

„Kényeztetést, figyelmes törődést kaptam a születésnapomra! Nehéz, zsúfolt évet és több szülinapi meglepetéspartit sikerült kipihennem néhány nap alatt! A férjemmel a Mátrában egy csodálatos wellness szállodában ünnepeltünk kettesben!” - írta a képhez, amire özönlöttek a jókívánságok és a bókok. 

„Nem ér 30 évesnek kinézni!” - írta egy követője, akinek azt válaszolta: „Nem is célom, de azért jól esik a komment, köszönöm!”

Gaál Noémi vörösből szőke bombázó

Gaál Noémit 1997-ben ismerte meg az ország, ő lett a TV2 női időjósa. Egészen 2016-ig jelentett az időjárásról a nézőknek, majd az ATV-hez igazolt. Az időjós változott az elmúlt években, vörösről szőkére váltott, egy kicsit változtatott az öltözködési stílusán is.

Cover-fotó: Instagram/Barta Sylvia

Ezt is szeretjük