Teljesen odavan érte! Árpa Attila élő adásban mutatta meg szöszke kislányát
Árpa Attilának kislánya, Amira is szurkolt a Nagy Duettben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pénteki A Nagy Duett műsora ezúttal is mozgalmasra sikeredett, zeneileg és előadás tekintetében is változatosak voltak a produkciók.

Ennek köszönhetően a nézők és a zsűri is igazán vidám pillanatokat élhettek át, de az érzelmes és megható jelenetek se hiányoztak az estéből.

Jól állt neki az amerikai stílus

Valószínűleg sokan egyetértenek abban, hogy - bár mindegyik duó magával ragadó volt - az este legelbűvölőbb kettősének Árpa Attila és kislánya bizonyult.

Árpa Attila és párja, Falusi Mariann egyébként a műsor elején, másodikként léptek A Nagy Duett színpadára. Nem volt könnyű dolguk, hiszen Tóth Vera és Rákóczi Feri kettőse erősen bekezdett.

Az I Feel Good című James Brown-dallal megadták a műsor alaphangját, és remek hangulatot teremtettek a stúdióban. A páros azonban jól választott, hiszen Frank Sinatra és Alicia Keys New York című dalainak mixével készültek.

Mariann magával ragadó hangja és Attila férfias sármja kiegészítették egymást, nem csoda, hogy nagy sikert arattak mind a közönség, mind a zsűri körében.

Először szurkolt neki élőben a kislánya

Az előadók elmondása szerint a szórakoztató produkció titka az, hogy egyre jobban élvezik a közös munkát. Mostanra eljutottak oda, hogy igenis presztízskérés lett a számukra, hogy ne essenek ki a versenyből.

A jóképű szívtipró sikeréhez minden bizonnyal az is hozzájárul, hogy szépséges felesége, Tomán Szabina minden előadás alkalmával a nézők között ül és drukkol neki.

Kiderült azonban, hogy a családi támogatás olykor bénítóan is hathat az amatőr énekesre. Attila azt se titkolta el, hogy a pénteki adás előtt különösen izgult, hiszen a stúdióban - most először - ott volt négyéves kislánya, Amira is.

A szöszi leányzó szemmel láthatóan nagy élvezettel szurkolt apukájának, sőt, a csöppség bátorságából még arra is futotta, hogy a produkció végén a színpadon, közönség előtt ölelgesse meg az elérzékenyült sármőrt.

Ezzel nem csak a sztárapukát ajándékozta meg egy felejthetetlen emlékkel, de kettejük megható apa-lánya ölelése a nézők és a zsűri szívét is megmelengette. A vajszívű sármőr és Falusi Mariann 27 ponttal jutottak tovább a következő fordulóba.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük