Egy pillanat alatt egymásra találtak! Falusi Mariann új kapcsolatáról mesélt
Falusi Mariann jól kijön Árpa Attilával, aki szerinte előnyére változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április 8-án pénteken indult útjára a TV2 vadonatúj élő showműsora, A Nagy Duett, amiben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra hétről hétre.

Falusi Mariann partnere pedig nem más, mint Árpa Attila, akivel saját bevallása szerint annak ellenére is gyorsan összecsiszólódtak, hogy sokáig csak a rettegett, makacs és kissé önfejű producert látta benne.

Könnyű dolguk volt egymással

Az 51 éves énekesnő a Hot magazinnak mesélte el, hogy sokkal könnyebb volt dolguk egymással, mint amire számított, sőt, tulajdonképpen egy pillanat alatt lelki társak lettek, ahogyan ő fogalmazott.

- Évekkel ezelőtt már találkoztam vele, de mindig a rettegett a producert láttam benne, most pedig egy pillanat alatt lelki társak lettünk - osztotta meg örömteli tapasztalatait az olvasókkal.

A Pa-Dö-Dő együttes tagja szerint mindez annak köszönhető, hogy a 39 éves színész-producer az elmúlt évek során nagyon sok mindenben előnyére változott, ebben pedig Mariann szerint fontos szerepet játszott az, hogy férj és apa lett belőle.

Nem kívánhatna jobbat

Ezt Árpa Attila felesége, Tomán Szabina is megerősítette a lapnak, aki elmondta, hogy párja nemcsak első osztályú férj, hanem olyan apa is lett, akinél jobbat nem is kívánhatna sem magának, sem pedig kislányuknak, Amirának.

- Igazi családdá kovácsolódtunk össze az elmúlt néhány évben. Semmilyen különösebb oka nincsen a változásának, egyszerűen csak lenyugodott, és megtalálta a boldogságát - osztotta meg érzéseit Árpa Attila felesége.

A Nagy Duett második adásában végül Szekeres Adriennek és Harsányi Leventének kellett távoznia, Orosz Barbara és Ganxtsa Zolee pedig ezzel másodjára is megmenekültek a kieséstől.

Ami a saját esélyeiket illeti, Árpa Attila nem titkolta el, hogy tisztában vannak vele, miszerint nincsen olyan szavazói bázisuk, mint más párosoknak, így aztán az esélytelenek nyugalmával vágnak neki a következő fordulónak.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük