Hiába villantotta izmait! Ezért kellett távoznia Árpa Attilának A Nagy Duettből
Bár a maximumot teljesítette Árpa Attila és Falusi Mariann A Nagy Duett színpadán, ők estek ki a versenyből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már megszokhattuk, hogy a TV2 zenés-szórakoztató műsora, A Nagy Duett színpadán egyre színesebb produkciókkal jelentkezik, nem volt ez másképp a május 20-ai élő adás alkalmával sem.

Azonban ezúttal minden eddiginél feszültebb volt a várakozás, hiszen a döntőbe jutás volt a tét.

Maximális pontszámot kaptak

Bizonyára ennek - valamint a folyamatos énekóráknak - köszönhető, hogy kivétel nélkül minden páros a lehető legjobb formáját hozta a színpadon, és a korábban a zenével egyáltalán nem foglalkozó versenyzők teljesítménye egyértelmű fejlődést mutatott.

Az este folyamán a zsűri több produkciót is a legtöbb adható, azaz 30 ponttal értékelt - köztük a Falusi Mariann-Árpa Attila duóét, akik mint mindig, most is látványos show keretén belül adták elő első dalukat, a Forget you-t.

Második produkciójuk, Jon Bon Jovi Keep the Faith szerzeményének feldolgozása is elsöprő sikert aratott, így az összeszokott páros a zsűritagok értékelése alapján maximális pontszámmal landolt az első helyen.

Meglepő fordulat

Árpa egyébként hozta a tőle megszokott szívdöglesztő formáját - szűk mellényében a női rajongók tökéletes izmait és szexis tetoválásait is megcsodálhatták.

Második produkciójukat ráadásul látványos akrobatikus elemekkel fűszerezte, ezzel is bizonyítva, mennyire komolyan veszi a versenyt. Ezek után hideg zuhanyként érte, hogy ők lettek a kiesők, pedig Attila hetek óta bizonyította rátermettségét a közönség és családja előtt is.

A végeredmény valóban meglepő volt, a nézők ugyanis - a maximális pontok ellenére - az utolsó, vagyis kieső helyre sorolták a népszerű duót.

Felmerülhet a kérdés, hogy mégis hogyan fordulhatott elő, hogy ilyen nagy volt a különbség a zsűri és a közönség szavazata között, ám a műsor követői és a fórumozók erre viszonylag logikus magyarázattal szolgálnak.

Ugyanis bármennyire dögös pasi is Árpa Attila, házas emberként és családapaként valószínűleg sokkal kevésbé motiválja az sms-bajnok tinilányokat, mint a fiatalok közt kedvelt SP és Iszak Eszti páros.

Így történhetett, hogy a döntőbe végül az Iszak Eszter-SP, Trokán Nóra-Caramel és a Peller Mariann-Bereczki Zoltán párosok kerültek be.

Fotók: TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük