Árpa Attila szingliként lesz Nagy Ő: szakítottak 19 évvel fiatalabb párjával

Árpa Attila A Nagy Őben szingliként keresi a szerelmet, amire állítása szerint húsz éve nem volt példa.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Árpa Attila lesz a TV2 A Nagy Ő című párkereső relaity műsorának sztárja. Ez a hír először április közepén kapott szárnyra a hír, ami akkor sokakat meglepett, mert egy héttel korábban párja, Alexandra a Story magazinban arról nyilatkozott, hogy négy éve élnek boldogan, és bár nem könnyű a színésszel, szereti őt.   

Most a színész-producer elárulta, szingliként keresi a televízióban a szerelmet, tehát szakítottak 19 évvel fiatalabb párjával. 

Árpa Attila Nagy Ő

Idén ősszel Árpa Attila lesz a Bachelor - A Nagy Ő főszereplője, aki ezúttal „holtodiglan” szeretné megtalálni élete párját. Tudja, szereplése meglepi az embereket, de egészen határozott válasza van a kétkedőknek.

Árpa Attila és Alexandra 2021 decemberében a Mátrix: Feltámadások premierjén.
Árpa Attila és Alexandra 2021 decemberében a Mátrix: Feltámadások premierjén.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

- Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne? Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be.

Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok.

- Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A „mindent vagy semmit” elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést - magyarázza 2022 bachelorja, aki a párkereső realityt egy korszak végének is tekinti.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelortől: elmúltam ötven, van egy csodálatos kamasz lányom, aki mindig is az elsőszámú nő lesz az életemben.

arpa-attila
Fotó: TV2

Árpa Attila azt is elárulta, hogy természetesen az sem jelent hátrányt, ha a jelentkezők közt édesanyák is vannak. 

- Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke, és szeresse a filmeket, sorozatokat. Azt megígérem, hogy egy szokatlanul őszinte és szórakoztató produkció lesz a Bachelor - A Nagy Ő idén.

A műsorba már várják azoknak a nagykorú hölgyeknek a jelentkezését, akik úgy érzik, meg tudnák hódítani Árpa Attila szívét.

Noszály Sándor lánya

Világhírű sportoló, Nagy Ő és örök macsó - ez mind eszünkbe juthat Noszály Sándorról, ám van még egy nagyon fontos szerep az életében: odaadó édesapja lányának. Szonját nagyon óvja a nyilvánosságtól, vannak, akik nem is tudják, hogy van gyermeke, a 19. születésnapján közös képet posztolt vele. 

Ezt is szeretjük