Fábry Sándor asszisztenseként kezdte: ma ő az egyik legnépszerűbb humorista

Aranyosi Péter a Showder Klub előtt Fábry Sándor oldalán dolgozott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

2008. április 7-én rukkolt elő az RTL Klub formabontó műsorával, a Showder Klubbal, amely az Esti Showder Fábry Sándorral című talkshow stand up szegmenséből nőtte ki magát. A produkció és maga a műfaj is rettenetesen sikeres lett az elmúlt években, jelenleg a 24. évadánál tart. 

A kezdő csapatban többek között olyan, mára népszerű humoristákat ismerhetett meg a közönség, mint Kiss Ádám, Dombóvári István, Kőhalmi Zoltán, Hadházi László, Bödőcs Tibor vagy Aranyosi Péter. Utóbbi nem kis utat járt be: reluxaügynökként kezdte, de tanárként és a vendéglátásban is dolgozott, mielőtt poéngyáros lett. 

Aranyosi Péter karrierje

- Ha visszagondolok a múltamra, utólag tudom, hogy vannak olyan pontok, amik megváltoztatták az életemet. Nekem az első ilyen pont akkor volt, amikor elment életem első Kabinet Rt tánc- és tömegzenekarának koncertjére - mesélte a Reggeliben.

aranyosi péter 1
Fotó: RTL Klub/Showder Klub

A miskolci szaxofonos-trombitás együttes fellépése annyira megtetszett neki, hogy melléjük szegődött, mint plakátragasztó. Ez a tapasztalat indította el a művelődésszervező szakra a főiskolán. Hatalmas Rádiókabaré-rajongó lévén kapott az alkalmon a tanulmányai közben, ugyanis a Magyar Rádió székházába kérte magát gyakorlatra.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezután a Mónika Show közönségszervezője lett, majd húsz évig Fábry Sándor mellett dolgozott, mint segédszerkesztő-helyettes, asszisztens. Ő felelt a Design Centerért, valamint poénokat is írt a műsorvezetőnek.

Már akkor megmutatkozott, hogy nemcsak írni tudja a vicceket, de az előadásukhoz is van érzéke. Ő volt az ottani büfé sztárja, rendszeresen szórakoztatta a falatozó kollégákat történeteivel.

aranyosi péter 2
Fotó: RTL Klub/Showder Klub

Erre a Showder Klub alapítója, Litkai Gergely is felfigyelt, ő invitálta Aranyosit a produkció színpadára. A nézők a mai napig imádják a selypítős mókamestert, 2017-ben a Magyar Rádió is elismerte munkásságát, Karinthy-gyűrűvel tüntették ki.

Dombóvári István művelődési házat vezet

Dombóvári István élete legjobb döntésének tartja, hogy hazaköltözött a Pest megyében található szülőfalujába, főleg, hogy ezzel egy időben a jászkarajenői művelődési ház vezetője nyugdíjba ment. Egy percig sem gondolkodott azon, átvegye-e a pozíciót.

Dombóvári István egy falusi művelődési ház vezetője lett - 15 év után nagyot változott az élete

Dombóvári István humorista a fellépései mellett civil szakmát is űz: a jászkarajenői művelődési ház vezetője lett.

Elolvasom
Ezt is szeretjük