Tiniként került a Barátok köztbe - Jóképű, izmos pasi lett belőle
Aradi Balázs, a Barátok közt szereplője tíz év alatt sokat változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aradi Balázs tinédzserként, 2010-ben került be a Barátok köztbe. Ő alakította Balázst, Berényi Miklós és Szepesi Anikó fiát, Timi féltestvérét. Látványos volt a belépője, az első jelenetében mindjárt elütötte egy autó. Amikor 2014 tavaszán elköszönt a sorozattól, azt mondta, élete egyik meghatározó időszakának tartja a Barátok köztben való szereplést, ami alatt rengeteget változott, megtanult kamera előtt mozogni, kisebb színházi szerepeket kapott, leérettségizett, kétszer is felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahol az utolsó fordulóig jutott, de végül nem vették fel.

- Nem csinálnék semmit sem másképp. Iszonyú sokat tanultam, fejlődtem, emberileg és érzelmileg is. 16 éves kis színészpalánta fiúcskából elértem egy olyan szintet, amit már azért boldogan viszek tovább - mondta akkor a Fókuszban.

Szerepe szerint Zsolt és a problémái miatt elszökött Bécsbe. 2015-ben újra feltűnt kis időre a Mátyás király téren, majd 2018 januárjában visszatért a sorozatba. Amíg nem volt képernyőn, Kínában élt két és fél évig, ahol modellkedett, angolt tanított, és alapfokon megtanult kínaiul beszélni. 

Aradi Balázs 2019. április 30-án ünnepelte a 26. születésnapját. A Barátok közt hivatalos Instagram-oldalán egy fotómontázzsal köszöntötték fel, ami megmutatja, hogyan lett a tinédzser fiúból kockás hasú, jóképű pasi. 

A Barátok közt jóképű tinisztárjai egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a Barátok közt szívtipró tinisztárjai.

Ezt is szeretjük