Az RTL Klub új sorozata Scherer Péterrel és az Oltári csajok színésznőjével indul

Az RTL klub Apatigris című sorozatát kifejezetten Scherer Péterre írták.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A Válótársak nagy sikerét követően, április 12-én vasárnap este 19 órakor, az Álarcos énekes finálé adása előtt visszatér az RTL Klub képernyőjére Scherer Péter egy olyan sorozattal, amelynek ő a címszereplője, sőt a sorozatot kifejezetten rá írták!

Az Apatigris története egy háromgyerekes édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást, akinek egyik lányát az Oltári csajokban megszeretett Michl Juli alakítja. Ez a kereskedelmi csatorna első olyan heti vígjáték sorozata, ami száz százalékban saját fejlesztésű.

Scherer Péter az Apatigris főszereplője

Akik nem tudnak várni a televíziós premierig, április 5-től az RTLMost+-on már premier előtt megnézhetik a sorozat első epizódját, majd ezt követően minden soron következő epizódot adásba kerülés előtt már egy héttel az RTLMost+-on elérhetnek.

Az Apatigris főszereplője Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, aki egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek, és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és "az ötven az új harminc" jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ismert magyar színészeket és színésznőket láthatsz az Apatigrisben.   

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük