A 2012-es X-Faktorban bájos tinilány volt: Antal Timiből mára gyönyörű édesanya lett

Antal Timi a harmadik évad legjobb énekesnőjeként végzett, mutatjuk, hogy él 28 évesen.

antal-tímea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2009-ben, a Csillag Születik második évadának fináléjában bejelentették, hogy Magyarországon is elindul az akkor már külföldön szuperprodukciónak számító X-Faktor, még nem is sejthettük, hogy a formátum tíz évvel később is az egyik legnézettebb tehetségkutató lesz hazánkban. 

Bár időről időre a kommentelők felteszik a kérdést, van-e egyáltalán még felfedezendő tehetség itthon, a produkció készítői mindig bebizonyítják, hogy egyértelműen van. A verseny által számtalan olyan ember kaphat esélyt, hogy betörjön a szórakoztatóiparba, akinek nem lenne más lehetősége az álmai valóra váltásához.

Az X-Faktor tinilánya ma gyönyörű édesanya

Sok eset példázza, nem feltétlenül szükséges a győzelem ahhoz, hogy valakinek beinduljon a karrierje. Jó pár olyan mára sikeres énekesről és énekesnőről tudunk, akit az X-Faktor indított el a hírnévhez vezető úton. Például Antal Timi sem győzött annak idején, mégis megvetette a lábát a magyar könnyűzenei életben.

antal timi 2
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ugyan a 2008-as és a 2010-es Megasztárban is szerencsét próbált, végül a 2012-ben, az RTL Klub tehetségkutatója révén ismerhették meg a nézők. A vörös hajú, bájos tinilány párbaj nélkül jutott a döntőig, ahol végül Oláh Gergő után a második helyen végzett.

Az akkor 19 esztendős lány az X-Faktor fináléja után nem ült a babérjain, rögtön a következő esztendőben kiadta az első saját dalát Így kellesz címmel. 2015-ben bekerült A Dal című műsorba, ráadásul egy különleges szerzeménnyel: a Woke Up This Wayt egykori mentora, Malek Miklós írta neki. 

Az immár 28 esztendős énekesnő életét a zene mellett ma már a család teszi teljessé. 2018-ban mondta ki a boldogító igent párjának, Gergőnek. Egy esztendővel később, 2019. augusztus 15-én született meg a kislányuk, Emma. Bár az anyai lét örömeinél nincs számára nagyobb boldogság, magáról a szülésről nem csak jó emlékeket őriz.

- Tíz órát vajúdás után végül császármetszéssel hoztam Emmát a világra, ami nekem egy műtéti trauma volt. Nem számítottam rá, és ez volt talán az egyik legnagyobb hiba, amit elkövettem a terhesség alatt. Csak a természetes szülés volt a fejemben, arra összpontosítottam, nem készültem a császármetszésre - emlékezett vissza a Reggeliben 2020 augusztusában.  

Patai Anna és a tehetségkutatók fiatal énekesnői egykor és ma

Patai Anna volt a Megasztár legcukibb gyereksztárja. 11 évesen került be a 2010-es évad döntősei közé, és a nyolcadik helyen végzett. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott a TV2 műsora óta, és azokat a tehetségkutatós lányokat is láthatod, akik mára felnőtt nők lettek.

Ezt is szeretjük