Meglepő, Andrei Mangra miért nincs az idei Dancingben: "Kaptam a fejemre egy jó nagy koppintást"

Andrei Mangra tervei és elképzelései idén egyáltalán nem úgy alakultak, ahogyan eltervezte.

pandrei-mangra

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Andrei Mangra neve a tévénézőknek a TV2 Dancing with the Stars műsorából lehet ismerős, a sármos táncost sokan Tóth Andi egykori táncpartnereként azonosítják, ami nem is csoda: 2021-ben ők nyerték meg a második évadot.

Az idei párosokat szeptember 5-én jelentette be a csatorna. Kiderült, hogy a 32 éves sztár nem szerepel majd a negyedik évadban. Ennek az okairól és az idei évéről a Story magazinnak mesélt részletesen.

Andrei Mangra visszavonulása a Dancing with the Starstól

Andrei Mangra külföldön kapott egy nagy lehetőséget, azonban - mint később kiderült - sajnos nem úgy alakultak a tervei, ahogyan elsőre megálmodta.

 - Életemben egyetlen munkámról beszéltem hamarabb, mint kellett volna, ez volt a Burn The Floor, egy profi táncshow, amivel bejártam volna Amerikát és Európát, és közben még fizetést is kaptam volna érte. Annyira vágytam rá, és olyan boldog voltam, amikor aláírtuk a szerződést, hogy eszembe sem jutott, nem jön össze, de a papírokkal adódott némi probléma. Nem tagadom, emiatt volt pár elkeseredett hónapom, de rájöttem, nincs értelme szomorkodni.

A táncos szomorú, amiért nem jött össze a nagy álma. Mindezek ellenére úgy érzi, hogy mindez talán mégsem a véletlen műve, és el kell fogadnia a jelenlegi helyzetet, amelyből sok tanulságot tud levonni a jövőre nézve.

- Ez az év valóban nem úgy alakult az életemben, ahogy kellett volna, de talán nem véletlenül. Kaptam a fejemre egy jó nagy koppintást.

A táncos ennek ellenére folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy milyen produkcióban tud profi versenytáncosokkal együtt dolgozni.

Tóth Andi smink nélkül reggel

Tóth Andi a francia Alpokból posztolt egy smink nélküli fotót.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük