Ambrus Attila festői helyen él a családjával: nagy medence tartozik a kertes házhoz
Ambrus Attilának az Esztergom melletti, festői szépségű Búbánatvölgyben van egy szép kertes háza és egy hétvégi telke.

ambrus-attila-cove
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ambrus Attila idilli otthont teremtett magának, feleségének és két gyermekének, Annának és Magornak. Az Esztergom melletti, két kilométer hosszú, festői szépségű Búbánatvölgyben telepedett le a családjával.

A puszta véletlennek köszönheti, hogy megtalálta ezt a vidéket, amelybe teljesen beleszeretett. Először Gödöllő környékén és Szentendrén keresgéltek eladó házak után, ám a magas ingatlanárak miatt inkább úgy döntöttek, másutt is körülnéznek. Így találtak végül a Budapesttől kicsivel több mint 48 kilométerre található településre.

Ambrus Attila otthona

Ambrus Attilát a mesebeli táj gyerekkorára emlékezteti, sokszor érzi úgy, olyan, mintha Hargitán lenne. A szép kertes ház udvarán medence áll, van egy kinti pavilonrész, ami nem csak a családi szabadtéri ebédek helyszíne, tréningjeit is itt tartja, melyek során az élettapasztalatait igyekszik átadni az érdeklődőknek. Továbbá saját műhelye is van az udvaron, itt készíti azokat a kerámiákat, amelyeket vásárokon értékesít.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy hétvégi telket is vásároltak Búbánatvölgyben: itt van a gyümölcsösük, pincéjük és a jurtájuk is. Disznóvágásokat szoktak tartani, almafáikon a 2021-es esztendőben egy tonna bioalma termett.

- Amikor disznót vágok, és szalmával perzselek, a gyerekkori emlékeimet próbálom visszahozni. Szeretném a gyerekeimnek is ezeket valamilyen szinten átadni. Tudom, hogy idealista vagyok, és kicsi az esélye, hogy ez hosszú távon működni fog, de azt gondolom, ennek az életnek megvan a reneszánsza - árulta el a Fókuszban.

Képes összeállításunkban mutatjuk Ambrus Attila és családja otthonát. Megnézheted az udvart, a műhelyt és a hétvégi telket is Búbánatvölgyben.

Ezt is szeretjük