Kiderült, Alföldi Róbert milyen ember: színésztársai őszintén elmondták róla a véleményüket

Két színésznő mondta el, milyen embernek ismerik Alföldi Róbertet.

Vélemények Alföldi Róbertről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alföldi Róbert hazánk egyik leghíresebb és legmegosztóbb színész-rendezője, tehetségéhez azonban kétség sem fér. Jászai Mari-díjjal tüntették ki, a Halhatatlanok Társulatának is örökös tagja.

AZ 54 éves híresség 2008 és 2013 között a Nemzeti Színház igazgatója volt. Hobbija a festészet, 1999-ben nyílt első önálló kiállítása. 2013-ban és 2014-ben is beült az RTL Klubon futó X-Faktor zsűrijébe. 

Vélemények Alföldi Róbertről

Alföldi Róbert szakmai életét a nyilvánosság előtt éli, így mindenkinek a fejében él egy kép arról, milyen ember lehet. Régi barátai, kollégái szerint azonban nagyon sokan félreismerik. Elmondták, milyen a valóságban. 

Alföldi Róbertet nem érdeklik a rosszakarói.
Alföldi Róbertet nem érdeklik a rosszakarói.
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

- Már a középiskolában is nagyon határozott elképzelése volt a jövőről, kitartóan megy az álmai felé, és semmi nem tántoríthatja el az útjáról. Nagyon ambiciózus és egyben megosztó személyiség, aki mély nyomot hagy az emberekben - kezdte a Best magazinnak Náray Erika, aki már a gimnázium óta Alföldi Róbert közeli barátja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

- Irigyeivel, ellenségeivel soha nem foglalkozik, bizonyos értelemben magának való, ugyanakkor a barátaival rendkívül nyitott. Az a fajta, aki a hétköznapokban jobb szeret a háttérbe húzódni, inkább megfigyelőként van jelen, és jól szórakozik, mintsem szórakoztat. A szakmájában igazi művész, az életben nagybetűs ember. 

Alföldi Róbert a barátaival szemben nyílt, egyébként zárkózottabb.
Alföldi Róbert a barátaival szemben nyílt, egyébként zárkózottabb.
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Balázsovits Edit színésznő már harminc éve ismeri a színész-rendezőt, aki annak idején az esküvői tanúja volt. 

- Robi semmit nem változott az elmúlt évtizedekben. Ugyanolyan sokat dolgozik, mint a karrierje kezdetén, és nagyon komolyan veszi a hivatását. Szorgalmas, lelkes, és százezer százalékkal csinál mindent. Egy pillanatra sem dől hátra, nagyon komolyan képviseli és érvényesíti az igazát, a bírálatokkal azonban nem hiszem, hogy túl sokat foglalkozik. A hivatásának szentelni az életét, és a kollégái is nagyon szeretik. Persze akadnak olyanok is, akik nem kedvelik, de ő nem az a típusú ember, aki bárkinek is meg akar felelni.

Az X-Faktor mentorai akkor és most

Nem Malek Miklós az egyetlen a mentorok közül, aki másképp fest napjainkban, mint annak idején. Képes összeállításunkban mutatjuk az X-Faktor ítészeinek akkor és most fotóit.

Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora: 46 éves korára ennyit változott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Klub

Ezt is szeretjük