Ez a szőke nő Alekosz eddig titkolt barátnője: az Ázsia Expresszben együtt szerepelnek

Nagy Alekosz a barátnőjével, Rékával utazott az Ázsia Expressz forgatására.

alekosz-cover2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Délelőtt kiderült, hogy kik alkotják azt a hét párt, akik az Ázsia Expressz idei évadában szerepelnek

A TV2 kaland-realityje 2023-ban az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát címet kapta, ugyanis ezúttal Mexikóban, majd Guatemalában forgatják. 

Alekosz barátnője

A hét pár közül az egyiket Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka alkotja. A Való Világ negyedik szériájának nyertese és a szőke nő közötti viszonyt a barátság extrákkal kategóriába sorolhatjuk.

alekosz-baratnoje
Fotó: TV2

- Az energiám hetven százalékát az fogja elvinni, hogy Rékát kiképezzem a repülőre, a levegőben tartózkodásra, hogy ne ájuljon el, és ne izguljon. Ráadásul még nem volt ilyen messze, gondot kell fordítanom rá. Így nagyjából harminc százalékom marad arra, hogy koncentráljak a játékra! - magyarázta Alekosz a Blikknek, akinek az újságírója a reptéren beszélt vele. 

A beszélgetésben röviden Réka is megszólalt, és kiderült, hogy édesanya, a legjobban a gyerekei fognak neki hiányozni. 

- Tőlük nehéz volt elbúcsúzni, de most igyekszem az utazásra és az előttünk álló kalandra fókuszálni.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szőke hölgyet nemrég Alekosz egy Facebook-bejelentkezésében láthattuk: a celeb lakásában tartózkodott, amikor az arról panaszkodott, hogy a szomszédok kihívták rá a rendőrséget, mert akkora hangerővel üvöltette Zámbó Jimmy legnagyobb slágereit. 

alekosz-baratnoje1
Fotó: TV2/Tények Plusz

- A lánnyal, akivel itt együtt szoktunk lenni, barátok vagyunk, de néha át szoktuk lépni, amit nem is tagadunk, és ez így van rendjén. Én csak azt tudom javasolni férfitársaimnak, ha van hölgy barátjuk, lépjék át a barátságot, kötelező átlépni, aztán utána vissza lehet minősíteni barátsággá, mert férfi és nő között nincsen barátság, csak a hálószoba után - magyarázta a Tények Plusznak.

- Mi barátok vagyunk, amit időről időre átlépünk. Én ezt egészségesnek tartom, ezt ő is tudja. Közöttünk ez egy nyílt, felvállalt, hol szeretősdi, hol baráti viszony. Működik, nagyon jól működik, ha úgy adódik, ő tud a többi szeretőmről is, olyankor ő háttérbe vonul - ezt már a Fókusznak mesélte Alekosz, akinek bevallása szerint négy-öt szeretője van. 

alekosz-baratnoje2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Van közöttük 55 éves grófné, van közöttük iskolatitkár, magyartanár is van közöttük, csupa-csupa illusztris hölgykoszorúban vagyok. 

Nézd meg a 2023-as Ázsia Expressz szereplőit!

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak. Képgalériánkban megnézheted, kik ők! 

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük