Váratlan bejelentést tett az RTL Klub - Ők az új show-műsor, az Álarcos énekes sztárjai
Kiderült, hogy mikor indul, és kik az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának sztárjai.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hétvégén derült ki, hogy Istenes Bence az RTL Klub új, nagyszabású show-műsorának, az Álarcos énekesnek a műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre. 

A kereskedelmi csatorna ma délelőtti sajtótájékoztatóján arra is fény derült, hogy az éneklős szórakoztató műsor már most vasárnap, február 9-én elindul, és az is, hogy kik a nyomozóknak nevezett zsűritagok. 

Az Álarcos énekes nyomozói

Az Álarcos énekes az RTL Klub licencszerződésen alapuló zenés show-műsora, amelyben híres emberek, hogy megőrizzék titkos identitásukat, jelmezekben adnak elő produkciókat, és csak akkor lepleződik le, melyik jelmez kit rejt, amikor az adott versenyző kiesik a műsorból. A műsor formátuma a dél-koreai King of Mask Singer című műsoron alapszik.

alarcos-enekes
Fotó: RTL Klub

A zsűritagok helyett ebben a műsorban nyomozók lesznek, akik próbálják megfejteni, kik lehetnek a jelmezekben. Ők nem mások, mint Csobot Adél, Dancsó Péter, az ország egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező youtubere, a magyar internetezők egyik kedvenc megmondóembere, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs.  

- Azért hívjuk őket nyomozóknak vagy detektíveknek, mert ugyanúgy, ahogy a tévénézőknek otthon, nekik is az a dolguk a stúdióban, hogy találgassanak, próbálják megfejteni, kit rejt az álarc - mondta Verebély Marcell, az Álarcos énekes kreatív producere. 

A maszkok mögött lehetnek énekesek, színészek, valóságshow-hősök, humoristák, sportolók, bárki, aki már legalább egyszer belopta magát a nézők szívébe.

- Lesznek olyan álarcok, amik mindenkinek az ízlését el fogják találni. A 12 álarc között találunk olyat, ami extrémebb, vadabb, karakteresebb, és lesznek olyanok, amiket a kisgyerekektől kezdve az idősekig mindenki imádni fog - mesélte a műsor kreatív producere a Fókuszban

Istenes Bence és Csobot Adél tavaly az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában szerepelt együtt, amit meg is nyertek. A sztárpáros vetélkedőnek Sebestyén Balázs volt a műsorvezetője. Ők hárman tehát már szerepeltek közös produkcióban. 

Istenes Bence dolgozott együtt Gáspár Lacival is, amikor 2016-ban, az X-Faktor hatodik évadában az énekes beült a mentorszékbe, a tehetségkutatónak Istenes volt a műsorvezetője. 

Malek Miklós, az X-Faktor egykori mentora

Malek Miklós és Toldy Mária fia, ifjabb Malek Miklós nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor 2010-ben elindult Magyarországon az X-Faktor. Az akkor 35 éves zenei producer, mixer és dalszerző az Egyesült Államokban dolgozott, és csak az RTL Klub tehetségkutatója kedvéért tért haza. 2012 decemberében jelentette be, hogy a negyedik évadban már nem vállalja a mentori feladatokat. Kíváncsi vagy, mi történt vele azóta?

Ezt is szeretjük