Ákos középső lánya gyönyörű tini: a 17 éves Kata szalagavatójáról posztolt közös képeket
Ákos középső lányával, a 17 éves Katával osztott meg közös fényképet a szalagavatóján.

kovacs-akos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Ákos és felesége, Őry Krisztina négy gyermek boldog édesapja és édesanyja, egy fiuk és három lányuk született. Márton 1998-ban, Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia pedig 2010-ben jött a világra.

Középső lányuk, Kata gyönyörű tinédzserré cseperedett, akire az édesapja nagyon büszke. Ezt egy közös fényképük is tanúsítja, amely lánya szalagavatóján készült. 

Ákos lánya, Kata 

A Kossuth-díjas énekes le sem tagadhatná boldogságát az Instagramján megosztott fényképén. Éppen lányával táncolt, amikor a fotó készült. Kata 17 éves szépség, akinek igazán jól állt a hófehér ruha. Tovább lapozva láthatjuk a család többi tagját, feleségét és legkisebb lányukat is a fényképen, amint vidáman mosolyognak a kamerába.

„Szalagavató. Már a harmadik is végzős a gimiben, hihetetlen. Kata tündökölt a szalagavatón. Őrületes előkészületeken és izgalmakon vagyunk túl. El sem tudom képzelni, mi lesz majd az esküvő előtt? Keringőztem Katával, a feleségemmel, az anyósommal, Júlia lányommal, a sógornőmmel és az unokahúgommal. Most pedig iszonyúan fáj a derekam! És még komoly próba is lesz ma, ahogy ideér a banda. Ja és Sanghajban döntős a kisjátékfilmünk! Eseménytelen évzárás, 2022” - írta az énekes a képéhez, amelyet azonnal el is árasztottak a dicsérő kommentek.

„Gratulálok a lányodhoz, csodanők mind! Egyébként tudok neked ajánlani egy jó masszőrt, ha érdekel.”

„Minden eredményed fantasztikus, ahogyan a lányod, Kata is! Gyönyörű nő lett, büszke lehetsz rá!” - írta egy rajongó. 

Macsó sztárapukák és lányaik

Még a legnagyobb macsó szíve is pillanatok alatt ellágyul, ha a gyermekéről van szó. A lányos apukákra ez hatványozottan igaz, hiába borítják testüket tetőtől talpig tetoválások, zokszó nélkül leülnek babázni, ha szívük csücske épp erre kéri meg őket. A Hooligans együttes dobosa, Kiss Endi kiválóan példázza mindezt. Ugyan 1996 óta játszik rockzenét, és saját bevallása szerint is a rosszfiúk táborát erősíti, ha három lányáról van szó, egy teljesen más arcát mutatja.

Cover-kép: MTI/Mohai Balázs

Ezt is szeretjük