Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 17 éves lányukkal: Emmával gyönyörű fotót posztoltak

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya, Emma már 17 éves, így ölelte egymást a boldog család a szalagavatón.

deutsch-anita-kinizsi-otto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó azok közé a sztárok közé tartoznak, akik nemigen mutogatják gyermekeiket a nyilvánosságnak. 

17 éves lányukról, Emmáról és a 12 éves Hanniról csak ritka alkalmakkor posztolnak képeket, az arcuk pedig ekkor sem igazán látszik. Most az előbbi szalagavatójáról osztottak meg egy tartalmat, amelyen a szülők boldogan ölelik idősebbik lányukat, aki januárban lesz nagykorú.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

A Barátok közt egykori színésznője Instagram-oldalán tette közzé a fényképet, amelyen Emmával láthatóak. 

"Nem éppen a legjobb kép rólunk, de látszik az a mérhetetlen büszkeség és szerelem a szó legnemesebb értelmében, amit a mi idén érettségiző „kicsi" lányunk iránt érzünk. Nincsenek szavak" - írta a képhez a büszke édesanya.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó már 18 éve vannak együtt, szerelmük azóta is töretlen, ezt pedig a kommentelők sem hagyhatták szavak nélkül.

„Szerintem ez egy csodás kép! Semmi megjátszás, csak a boldogság. Ti ilyenek vagytok.”

„Gratulálok a gyönyörű lányotokhoz! Büszkék lehettek rá, ahogyan a szerelmetekre is” - jegyezte meg egy rajongó.

Demcsák Zsuzsa lánya

Demcsák Zsuzsa évtizedek óta az ország egyik legismertebb műsorvezetője, aki két gyermek édesanyja. Benedeket és Tamarát óvja a nagy nyilvánosságtól. Anyák napján kivételt tett, és a fiával és lányával közös képet posztolt ki az Instagram-oldalára, amin látszik, hogy a nyáron 16. születésnapját ünneplő tinédzser lány az anyja szépségét örökölte.  

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük