Ákos és felesége az Operaház megnyitóján: Krisztina fekete estélyiben jelent meg

Március 12-én ünnepi gálaműsorral nyílt meg a Magyar Állami Operaház Andrássy úti főépülete, azon Ákos és több sztár is részt vett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Áder János jelenlegi és Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök, valamint Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében ünnepi gálaműsorral nyílt meg újra március 12-én, szombat este a Magyar Állami Operaház átfogó felújításon átesett, Andrássy úti főépülete.

Az épület négy és fél évig volt zárva, hazánk egyik legfontosabb műemlék-felújítása után március 15-től látogatói túrákon is megismerkedhetnek az érdeklődők a felújított Ybl-palotával. A megnyitón számos hazai híresség is részt vett, így az énekes Ákos és a felesége is. 

Ákos és felesége az Operaház megnyitóján

A Kossuth-díjas énekes, zenész, dalszerző és Őry Krisztina több mint harminc éve élnek együtt boldogan, de csak harmadik gyermekük érkezése után, 2005-ben házasodtak össze titokban Solymáron. Öt évvel később a család egy újabb csemetével bővül. Fiuk, Márton 1998-ban született, majd érkezett a három lány, Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia 2010-ben.

Ákos csak ritkán mutatkozik feleségével sztárokat felvonultató rendezvényen, de a Magyar Állami Operaház újranyitása olyan fontos kulturális esemény volt, hogy azon tiszteletüket tették. Az énekes egy közös fotót is posztolt a nézőtérről, amin a fekete, aszimmetrikus alkalmi ruhába öltözött párját öleli. A kommentelők szerint nemcsak az Opera gyönyörű, hanem Ákos felesége is.  

A szintén négy gyermekkel büszkélkedő Győrfi Pál is részt vett a megnyitón. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője gyönyörű feleségével érkezett, aki egy fekete csipkeestélyibe bújt. Adrienn-nel három közös gyermeket nevelnek, Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban született.

Az ötgyermekes Rónai Egon is azok közé tartozik, akik kíváncsiak voltak a megnyitóra. Az ATV műsorvezetőjének első házasságában két fia született, Bálint és Gergő már mindketten nagykorúak, második felesége, akivel tíz éve házasok, három gyermekkel ajándékozta meg: Berci 2013-ban, Dorka 2015-ben, Vili pedig 2018-ban látta meg a napvilágot. Zsanett az Operaházba egy fekete, fodrokkal díszített alkalmi ruhát húzott. 

Görbicz Anita estélyiben

Görbicz Anita neve hallatán többnyire egy sötét hajú, többnyire copfba kötött frizurájú, sportmezt és sportcipőt viselő sportolónő ugrik be, ezért szinte fel sem ismertük, amikor 2022 januárjában a vörös szőnyegre lépett a 64. alkalommal megrendezett M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán. A sztárkézis mesésen nézett ki a fekete estélyiben.

Ezt is szeretjük